Rontó Ralph és a Creed folytatása mindent vitt a kasszasikerlistán

CREED II
Vágólapra másolva!
A Disney stúdió Ralph lehúzza a netet című családi animációs vígjátéka uralta a hálaadás ünnepi kasszasikerlistát: az ötnapos ünnep alatt 84, 6 millió dollárt forgalmazott az észak-amerikai mozikban, a hétvégén kereken 56 millió dollárt.
Vágólapra másolva!

A Creed folytatása Michael B. Jordannal és Sylvester Stallonéval a főszerepben lett a második, 55,8 millió dollár ötnapos és 35,3 millió dolláros hétvégi bevétellel, ami túlszárnyalta az előző film 2015. évi hálaadás ünnepi bemutatóhétvégi bevételét, amely 49 millió dollárra rúgott.

A Rontó Ralph folytatása mindenidők második legnagyobb összegű hálaadás ünnepi bemutató-bevételét hozta, csupán a Frozen című animációs film előzi meg, amely 94 millió dollárt forgalmazott annak idején.


A Disney filmjében visszatér hangjával John C. Reilly és Sarah Silverman, akiket mind a közönség, mind a kritika nagy elismerésben részesít Ralph és Vanelope hangjának kölcsönzéséért.

- hangotatta Cathleen Taff, a Disney forgalmazási vezetője.

Adonis Creed bokszdrámája egy másik csúcsot is megdöntött, a legnagyobb bevételű akciófilmmé vált, amelyet ünnepi szezonban mutattak be.

A kasszasikerlista harmadik helyét a Grincs című 3D-s számítógépes animációs film szerezte meg, amely Dr. Seuss azonos című könyvén alapul, és az Illumination Entertainment kilencedik filmje. 30,2 millió dollár értékben váltottak rá jegyet forgalmazása második hetében.