Diego Luna lesz a készülő új Star Wars-előzménysorozat sztárja

Rogue One: A Star Wars Story

L to R: (Felicity Jones) & (Diego Luna)

Ph: Film Frame

©Lucasfilm LFL
Rogue One: A Star Wars Story L to R: (Felicity Jones) & (Diego Luna) Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL
Vágólapra másolva!
A The Hollywood Reporter szerint Diego Luna lesz a Disney új streaming szolgáltatása számára készülő Star Wars-előzménysorozat sztárja.
Vágólapra másolva!

A Disney tovább tágítja a Star Wars-univerzumot: a 2016-ban a mozikban világszerte kasszasikert aratott Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet című filmhez tervezett előzménysorozatot jövőre kezdik forgatni. A széria Cassian Andor, a rebellis hírszerzőtiszt kalandjait mutatja be a lázadás első napjaiban. A történet még a Zsivány Egyes eseményei előtt játszódik majd.

- mondta el Mexikóból származó Luna.

Bob Iger, a Disney főnöke csütörtökön jelentette be, hogy a filmvállalat családbarát streaming szolgáltatását Disney+ néven indítja el. A vállalat áprilisban számol majd be részletesen az új platformról.

Forrás: Fórum Hungary

A Star Wars-előzménysorozat a második olyan új tartalom, amely az új online szolgáltatással lesz elérhető a Disneynél. Októberben már bejelentették, hogy Jon Favreau írja és rendezi az eredeti, élőszereplős The Mandalorian című Star Wars-sorozatot, amely az Első Rend felemelkedése előtt játszódik, és egy magányos harcos útját követi a galaxis peremén.

A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit.