A Hunter Killer küldetés: amerikai katonák akarják kiszabadítani az elrabolt orosz elnököt

hunter plakat
Vágólapra másolva!
Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését. Ha kíváncsi arra, sikerrel járnak-e az amerikai katonák, játsszon, és nyerjen páros jegyet a filmre!
Vágólapra másolva!

A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, Gerard Butler főszereplésével. A film további szerepeiben olyan színészek láthatóak, mint az Oscar-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor).

A filmben ugyancsak szerepel Michael Nyqvist (A tetovált lány-sorozat, Behálózva, A kolónia, A lánykirály), akinek ez volt az utolsó filmszerepe. A svéd Millenium-filmsorozat sztárja 2017. június 28-án halt meg, 56 éves korában, tüdőrákban.

AHunter Killer küldetés-t Donovan Marsh (Seftes zsaru) Arne Schmidt (Láncreakció) és Jamie Moss (X-Men - Az elsők) forgatókönyvéből. A fáma szerint a Hunter Killer hitelességének érdekében Butler és Marsh három napot töltött el a USS Houston tengeralattjárón.

Ha szeretné megtekinteni A Hunter Killer küldetés című filmet a premier előtti vetítésen, október 30-án a Lurdy házban, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Hunter Killer" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C válasz volt:

Gerard Butler jogi diplomát szerzett mielőtt színésznek állt.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Lurdy Ház moziba október 30-án, 19 órakor kezdődő vetítésünkre.

Bacsó Bálint, Bánki Dániel, Beke-Szabó Csenge, Burján Péter, Cipudisz Alexandra
Cs. Nagy Andrea, Dib Ferenc, Elek Sándor,Fehér Attila,Fekete Róbert,Gálosi Dániel, Gáspár Magdolna, Gergye Szilárd,Hangya Andrea, Jakus Ádám, Kaszás Gergely,Kántor Katalin,Kelemen Erika, Kelemen Nóra, Kiss Niki, Kovács Georgina, Kondor Dénes, Konrád Botond, Kovács György,Kovalikne Benkocs Erika, Margitás Mihály, Marinov Tamara, Marus Gábor, Molnár Edina dr., Nagyné Németh Mária, dr. Nagy-Pfenning Tímea, Nezvál Annamária, Panyik Noémi, Peressényi Róbert, Pintér Attila, Poszpisek András, Ránics Zsuzsa,Rácz Ferenc, Reiter Dezső, Sági Zsombor, Sárkány Márta, Sváby Zoltán, Szabó Ottilia, Tóth Gyöngyi, Urbán Anna,Váncsa Tamás,Vereckei Zoltán, Vinklárik Lászlóné, Votisky András, Zsigmond Ildikó.

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!