Ilyen lesz az online zaklatásról készült magyar film

Remélem legközelebb sikerül meghalnod:)
Vágólapra másolva!
Schwechtje Mihály első játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) mozibemutatója szeptember 13-án lesz. A filmhez készült, a Berlin Video Music Awards-ra beválogatott animációs teaser, és film teaser után most elkészült az első magyar tini thriller előzetese is.
Vágólapra másolva!

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) főszereplője, Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj. Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel.

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története.

Schwechtje az Aki bújt, aki nem című rövidfilmjével tavasszal versenyben szerepelt a 6. Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon, előtte pedig az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában működött közre rendezőként, valamint számos kisjátékfilmet jegyzett már.