Los Angelesbe igazolt, máris filmszerepre készül a kosarassztár

Cleveland Cavaliers v Boston Celtics - Game Seven GettyImageRank1 People SPORT HORIZONTAL Waist Up Basketball - Sport USA Massachusetts Boston - Massachusetts One Person Boston Celtics Incidental People Photography Facial Expression LeBron James Cleveland
LeBron James a leggazdagabb kosaras, 85,5 millió dollárt keresett
Vágólapra másolva!
LeBron James és cége, a SpringHill Entertainment eladta Steve Mallory filmötletét, ami vígjáték lesz, és a Los Angeles Lakers újdonsült játékosa valószínűleg szerepelni is fog benne, most épp erről tárgyalnak vele.
Vágólapra másolva!

Ez lehet James második komoly filmszerepe Amy Schumer sikeres vígjátéka, a Kész katasztrófa után, amiben a sztár önmagát alakította.

A filmes karriert láthatóan komolyan gondoló James az NBA szabadügynök-piacának nyitásakor igazolt a Los Angeles Lakershez négy évre, 154 millió dollárért.

A cége már korábban eladott egy Hustle című forgatókönyvet, aminek köszönhetően a csatár beléphetett az amerikai producerek céhébe.

LeBron James Forrás: AFP/2018 Getty Images/Maddie Meyer

Steve Mallory munkásságából már készült mozifilm, A főnök című vígjáték Melissa McCarthy főszereplésével.

James cége készíti a remake-et az 1990-es Micsoda buli! című filmből is.

A kosaras zsinórban nyolc nagydöntőben szerepelt az NBA-ben, a liga ikonja és legnagyobb sztárja, háromszoros bajnok, amiből kettőt a Miami Heat, egyet a Cleveland Cavaliers színeiben nyert.