Egészen máshogy térnek vissza a Predatorok, mutatjuk a trailert

Predator
Predator Year : 1987 USA Director : John McTiernan. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
A ragadozók mutálódtak, erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint valaha. Ez derül ki a Predator reboot első előzeteséből. A trailer igen szokatlanul kezdődik: egy kertvárosban, ahol egy fiú kap egy titokzatos kütyüt. Elkezd vele játszani, amivel viszont aktiválja a gyilkos ufók űrhajóját és veszélybe sodorja az emberiséget. 
Vágólapra másolva!

A filmet Shane Black rendezi (Vasember 3, Durr, durr és csók, Rendes fickók), aki annak idején eljátszott egy kisebb szerepet az eredeti 1987-es Ragadozó-ban.

A film reboot, amiben minden kiderül az emblematikus ufókról, viszont az első két részben történtek után játszódik.

A filmben szerepel még Jacob Tremblay (ő a kisfiú a trailerben), Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown és Alfie Allen.

A Predator szeptember 14-én debütál az amerikai mozikban.