Vágólapra másolva!
Lassan 10 éve keringenek a pletykák, hogy Sylvester Stallone még egy utolsó részt tervez a Rambo-franchise-hoz, 2009-ben a sztár úgy tervezte, hogy a Rambo 5-ben a vietnami veterán az USA és Mexikó határvidékén akciózik majd. Hat évvel ezelőtt egy interjúban pedig azt nyilatkozta, hogy ez lenne az utolsó Rambo-mozi, mert a film végén a legendás harcos meghal majd. Utoljára 2014-ben esett szó a projektről, és sokáig azt hihettük, a 2008-as John Rambo marad a sorozat utolsó darabja.
Vágólapra másolva!

Most azonban újból lehet reménykedni, ugyanis a cannes-i filmfesztiválon Avi Lerner producer és a Millennium Films nevű cége ismét árulni kezdte a Rambo 5 filmtervét.

Lerner már szeptemberben megkezdené a forgatást, azt viszont egyelőre nem tudni, Stallone csak forgatókönyvíróként és főszereplőként venne részt a projektben, vagy esetleg ő is rendezné a filmet.

Magáról a filmtervről is csak annyit tudni, hogy a kiindulópont egy emberrablás: Rambo egyik barátjának lányát rabolja el a mexikói drogkartell, és az épp a határközeli ranchon dolgozó veterán a lány kiszabadítására indul.

Az biztos, hogy nem a Rocky-széria stafétabot-átadós újrahangolására kell számítani (mihez egyébként már készül az újabb folytatás, a Creed 2.), hanem sokkal inkább a kőkemény akcióhős utolsó nagy dobását nézhatjük majd végig.

Stallone mindenesetre kirobbanó formában van,

71 éves korában is komoly testedzéseket végez, az alábbi, Instagramján megosztott videón például 46 kilós súllyal a lábán húzódzkodik, amit egyszerűen csak úgy kommentál:

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,