Hatalmas siker: mindenki a Valami Amerika 3-at akarja megnézni

Így készült a Valami Amerika 3: hamarosan a mozikban
Vágólapra másolva!
Újabb 70 649 néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra a hétvégén, ezzel Herendi Gábor filmje átlépte a kétszázezres össznézettséget, és továbbra is az első a magyar mozis top10-ben. 
Vágólapra másolva!

Másfél hét alatt eddig 211 174 néző látta Herendi Gábor trilógiájának utolsó részét, ezzel a rendező vágya, hogy elérje a négyszázezres nézőszámot, félig már sikerült is. A hétvége egyértelműen a magyar vígjátéké volt, 70 649 néző látta, míg a második, Marvel-mozit, a Fekete párduc-ot 51 625-en. Mindkét filmet másfél hete mutatták be, az amerikai blockbustert eddig 161 256-an látták.

A harmadik legnézettebb film a hétvégén a csütörtökön bemutatott Éjszakai játékvolt (28 222), ami letaszította a bulvár-szadomazo A szabadság ötven árnyalata című filmet a dobogóról (20 560).

A Valentin-napra időzített "randifilmet" két premierfilm követi: Steven Spielberg legújabb filmje A Pentagon titkai (17 984) a negyedik, a 13 Oscar-díjra jelölt A víz érintése (7 833) az ötödik legnézettebb film volt szombat-vasárnap.

A Valami Amerika 3 hihetetlen nézőszámával Herendi Gábor tavalyi sikerfilmjének, a Kincsem nézettségét is megdöntheti, eddig legalábbis két hétvégén is köröket vert a saját filmjére. Míg a Valami Amerika 3-at a premier hétvégéjén közel 120 ezren látták, addig a Kincsem-et "csak" 72 089-en, és a legnépszerűbb magyar versenyló köré szőtt kosztümös kalandfilmnek csak a negyedik hétvégén sikerült átlépnie a bűvös kétszázezres nézőszámot.