Újra mozizhatunk a MOM Parkban

A CINEMApink MOM Park egyik új terme
Vágólapra másolva!
Ismét mozizhatunk a MOM Parkban, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt CİNEMApinkben.4K-s vetítőgépek, különleges hangrendszer és egyedi tervezésű mozifotelek várják a nézőket. Ráadásul az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak a MOM mozijában.
Vágólapra másolva!

A MOM Park bevásárlóközpont mozija, amit korábban a Cinema City üzemeltetett, tavaly januárban zárt be. Idén február 8-ig kellett várni arra, hogy ismét legyen mozi az Alkotás úton: a CINEMApink az ország egyik legkorszerűbb mozijával várja a filmek szerelmeseit Az akár másodpercenként 60 képkockás sebességre is képes 4K vetítőgépek mellett a termekbe Dolby Atmos 360 hangrendszer került beépítésre, amelynek köszönhetően a nézők bárhol is ülnek, ugyanazt a kiváló hangzást élvezhetik.

A CINEMApink MOM Park egyik új terme Forrás: CINEMA PINK

A létesítmény egyedi dizánjnnal és külön a mozi számára tervezett plüss óriásfotelekkel biztosítja a maximális kényelmet, amelyhez a jóval átlag feletti, 120 cm-es lábtér is hozzájárul.

A CINEMApink MOM Park mozijának máműsorkínálatában a legkülönbözőbb műfajú magyar filmek és külföldi szuperprodukciók kapnak helyet, és továbbra is lehetőség lesz arra, hogy egyes közönségkedvenceket akár eredeti nyelven, magyar felirattal tekintsenek meg a látogatók.