Rappeltek a sztárok a Fekete Párduc forgatásán

Vágólapra másolva!
Letitia Wright és Danai Gurira nem akárhogy ütötték el az időt a Fekete Párduc forgatásának szüneteiben: rapcsatáztak, ami már csak azért is találó, mert ez az első hollywoodi szuperhősfilm, amiben a színészgárda nagyja fekete.
Vágólapra másolva!

Letitia Wright és Danai Gurira az Entertainment Weekly-nek meséltek róla, hogyan rappelték végig a Fekete Párduc forgatását.

Letitia Wright egyszer csak improvizálni kezdett magának, mire Danai Gurira gyorsan kerített egy mikrofont és az orra alá dugta.

Ebből aztán nagy rap-csaták kerekedtek a forgatási szünetekben, amelyekben eleinte Letitia Wright jeleskedett, Danai Gurira gyengén improvizált, de aztán elkezdett LL Cool J-től lopni, a 24 éves Wright pedig, aki még kicsi volt a neves rapper fénykorában, nem vette észre a plágiumot.

Közben a filmben szintén fontos szerepet játszó Lupita Nyong'o‏ is bemutatta rap-tudását Twitteren, Letitia Wrighttal közösen. Ő a Troublemaker, Letitia Wright pedig a MC Underbite művésznevet használta.

Letitia Wright a címszereplő főhős (Chadwick Boseman) húgát, Shurit alakítja a filmben, Lupita Nyong'o‏ a Fekete Párduc szerelmét, Nakiát, Danai Gurira pedig a wakandai király amazon testőrségének vezére, Okoye.