Tarantino: Polanski nemi erőszakot követett el

Quentin Tarantino
Vágólapra másolva!
Miután Uma Thurman megvádolta Quentin Tarantinót, hogy megalázó és gondatlan volt a Kill Bill forgatásán, előástak egy 2003-as felvételt, amiben a rendező amellett érvel Howard Stern műsorában, hogy Roman Polanski nem erőszakolt meg egy 13 éves lányt, csak lefeküdt vele. Tarantino most bocsánatot kért az áldozattól. Közben épp egy olyan filmre készül, ami Charles Mansonról és Polanskiról szól.
Vágólapra másolva!

Tarantino azt mondta Polanski hírhedt ügyéről 15 éve, hogy az eset csak törvény előtt minősül erőszaknak, valójában beleegyezéses szex volt, de mivel kiskorúval történt, automatikusan erőszaknak számít az amerikai törvények szerint.

Quentin Tarantino Forrás: Indiewire

Úgy fogalmazott, nem szabad tágan értelmezni a nemi erőszak fogalmát, az áldozatról, Samantha Geimerről pedig azt mondta, hogy nagyon is viszonozta Polanski érdeklődését.

Geimer hamar megszólalt az ügyben, és tagadta, hogy kölcsönös lett volna a szex a lengyel rendezővel. Tarantino azóta közleményben kért bocsánatot, és kijelentette, hogy ma már máshogy gondolja, szerinte

"Provokatív akartam lenni, játszottam az Ördög ügyvédjét. Csak spekuláltam. El voltam szállva magamtól, érzéketlen és

A történtek után különösen izgalmas, mi lesz a sorsa Tarantino tervezett következő filmjének, amiben olyanok szerepelhetnek, mint Leonardo DiCaprio, a téma pedig a nemrég elhunyt Charles Manson, aki többek között Polanski terhes felesége, Sharon Tate meggyilkolásáért felelős.