Öngyilkos lett a hollywoodi szexbotrányban megvádolt menedzser

Jill Messick
Vágólapra másolva!
Ötven évesen öngyilkos lett Jill Messich, aki korábban Rose McGowan menedzsereként és Harvey Weinstein cége, a Miramax executive producereként dolgozott. A nő neve előkerült a Weinstein-botrányban, a családja a #MeToo mozgalom elindítóját, Rose McGowant is hibáztatja, aki szerintük hazudott: önként feküdt le Weinsteinnel, csak aztán megbánta.
Vágólapra másolva!

Jill Messich haláláról a családja értesítette a Hollywood Reportert. Mint ismert, Rose McGowan azzal vádolta Harvey Weinsteint, hogy megerőszakolta. Szerinte Weinstein kényszerítette, hogy üljön be vele meztelenül egy jacuzziba, majd orális szexben részesítette, miközben maszturbált. Messich családjának közleményében az áll, hogy McGowan annak idején elmondta menedzserének, hogy mi történt, és

Weinstein hasonlót állított, amikor védekezett McGowan vádjai ellen, bizonyítékul egy e-mailt hozva fel, amiben Messich ugyanígy írja le az esetet.

Jill Messick Forrás: Getty Images

McGowan szerint Messich is felelős volt a történtekért, a nő családja szerint viszont a menedzser mindent megtett klienséért, kiállt mellette, és annak ellenére közbenjárt az ügyben, hogy McGowan beszámolója nem adott erre különösebb okot, Messich pedig még csak pályakezdő volt.

A család közleménye szerint McGowan figyelmet akar generálni magának, rágalmazta egykori menedzserét. Messich évek óta küzdött depresszióval, és épp javult az állapota, de aztán megviselte a Weinstein-botrány, amiben a némaságot választotta.