Nézze meg elsők között, legyőzi-e Jason Statham az óriáscápát!

Vágólapra másolva!
Augusztus 9-én debütál a magyar mozikban Jason Statham filmje, a Meg - Az őscápa, viszont aki játszik velünk és helyesen válaszol egy kérdésre, az páros jegyet nyerhet a film premier előtti vetítésére. 
Vágólapra másolva!

Statham az Amerikai Haditengerészet különleges búvárját, Jonas Taylort alakítja a filmben - a színész egyébként búvár múlttal is büszkélkedhet a foci és a harcművészetek mellett. Egy balul sikerült bevetés után Jonas Taylor azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, de senki nem hisz neki, és leszerelik.

Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.


Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad.

De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

A nemzet aranya-filmek rendezője, Jon Turteltaub nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta látványos CGI effekteket bevető akciófilmjét.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt.

Jason Statham Dwayne "The Rock" Johnsonnal készíti a Hobbs and Shaw című filmet.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek!

A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel a Westend moziba augusztus 8-án, 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Almási Zsolt, Árendás András, Balkai Dániel, Békés Ferenc, Benkó Attila, Bíró Erika, Csordás László, Farkas Éva, Farkas Róbert, Fűri Sebestyén, Gáll Domokos, Gáspár Gabriella, Gáspár Magdolna, Ghete Zoltán, Gócza László, Harkai Melinda, Havalda Eszter, Hrabovszki Nóra, Jankó Andrea, Jászberényi Dániel, Kajlinger Tibor, Kaszanits Péter, Kazamér Zsolt, Kecsmár Veronika, Kiss Niki, Kovács Eszter, Makkai Attila, Merényi Zsolt, Molnár Dóra, Molnár Tamás, Nagy Andrea, Neubauer Bence, Posztós Zsigmond, Pördi Gábor, Radánovics Melinda, Rákóczi Edina, Sándor Szilvia, Seres Gábor, Szabó Adrienn, Szalay Norbert, Széles Tibor, Szilágyi Gábor, Szőke József, Szőke Sándor, Szölke Zoltán, Tóth Emese, Tóth Katalin, Vigyázó Ildikó, Virág Csaba, Wagner László.

Ha nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!