Harrison Ford jövőre újra eljátssza Indiana Jones szerepét

Harrison Ford az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága c. filmben
Vágólapra másolva!
A múlt héten két új Spielberg-moziterv is napvilágot látott. A 71 éves rendező remake-et készítene a legendás Rómeó és Júlia musicalhez, és már szereplőket keres a West Side Story újrájához. Ám mielőtt még leforgatná a modern környezetbe helyezett, éneklős-táncolós klasszikus szerelmi történetet, minden idők leghíresebb régészprofesszorát, Indiana Jones-t is újabb kalandokba vinné. Igaz, az ötödik Indy-filmet már korábban beharangozta a Disney.
Vágólapra másolva!

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az ötödik Indiana Jones-film melyik történelmi korban játszódik majd, de Spielber már két évvel ezelőtt kijelentette, hogy Harrison Ford nélkül nincs Indiana Jones, így biztos, hogy most 75 éves színész alakítja majd a kincsvadász régészt.

Harrison Ford az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága c. filmben Forrás: AFP

Korábban viszont arról volt szó, hogy már 2019 nyarán mozikba érkezhet a film. A Hollywood Reporter mostani információi szerint viszont csak jövőre kezdik forgatni a filmet és 2020-ban tervezik bemutatni. A Hollywood Reporter szerint ez lesz az első olyan Indy-mozi, amelynek sztorijához nem hívják segítségül George Lucast – hiszen a Star Wars-hoz hasonlóan az Indy-filmek jogai is a Disney-re szálltak.