Sam Mendes mégsem kér Pinokkióból

Pinokkió
Pinocchio 1946 Real Norman Ferguson. Collection Christophel / RnB © Walt Disney Productions
Vágólapra másolva!
Sam Mendes lelépett a Disney stúdió által tervezett élőszereplős Pinokkió film rendezői székéből - írja a filmnews.hu a Tracking Board közlése alapján. 
Vágólapra másolva!
Sam Mendes Forrás: AFP

Az Amerikai szépség és a Spectre rendezője eredetileg a szinten élőszereplős James és az óriási barack rendezését hagyta ott a Pinokkióért. Azonban

magyarázhatja újabb csalfaságát, hogy Mendes jegyzi az utóbbi években készült James Bond filmeket.

Úgyhogy azonnal szárnyra keltek a pletykák: a rendező azért hagyta cserben a kedves kis Pinokkiót, hogy ő rendezhesse a következő, tervezett James Bond filmet, amelyben állítólag ismét visszatér a hidegpillantású, kőkemény Daniel Craig.

Craig még augusztusban erősítette meg Stephen Colbert műsorában, hogy újra ő játssza majd a 007-es ügynököt a huszonötödik James Bond-filmben. A színész akkor azt is leszögezte: ez lesz az utolsó alkalom, hogy eljátsza a 007-es ügynököt.

Daniel Craig mint James Bond Forrás: SPECTRE © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved./Jonathan Olley

A színész egy évvel korábban még azt mondta, hogy

Sam Mendes és Daniel Craig a Skyfall forgatásán Forrás: Fórum Hungary

Véleményétől aztán egy állítólag 150 millió dolláros, vagyis 45 milliárd forintos szerződési ajánlat térítette el.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Sam Mendes pusztán alkotói késztetésnek engedve, vagy anyagi megfontolásból választotta végül Őfelsége ügynökét a fabábú helyett.

Pinokkiók (illusztráció) dreamstime