Sokkoló Christian Bale legújabb átváltozása

Vágólapra másolva!
Újabb fotó készült a szerepei kedvéért előszeretettel „alakváltó" Christian Bale-ről. A Backseat című film kedvéért ismét meghízott, leborotválta a haját és kiszőkítette a szemöldökét, hogy hitelesen vegye fel Dick Cheney külsejét.
Vágólapra másolva!

A filmet Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendája) rendezi, és az amerikai politikus fénykorát dolgozza fel, ahogy Dick Cheney az amerikai képviselőház tagjaként Wyomingból Washingtonba kerül, védelmi miniszter, majd alelnök lesz.

Bár a tökéletes „átváltozást" a maszkmesterek is nagyban segítik, a testsúlyával előszeretettel játszó Christian Bale ismét mindent megtett, hogy hitelesen hozza a figurát.

Mostani szerepe kedvéért 30 kilót szedett fel, 2004-ben A gépész című film főszerepéért közel ugyanennyit fogyott akkori 83 kilogrammos testsúlyából, majd egy évre rá, a Batman:Kezdődik!-hez már 86 kilós izomkolosszussá pumpálta fel magát. Részben a testsúllyal való játékának is köszönheti Oscar-díját: A harcos című filmhez 66 kilósra fogyott, és elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó aranyszobrot.