A halálos szabadulószoba

Szabadulószoba
Szabadulószoba
Vágólapra másolva!
Trükkös és egyre nehezebb fejtörőket kell a szereplőknek megoldaniuk a Szabadulószoba című filmben, ám a feladatok egyre nehezebbé és halálosabbá válnak. Ha kíváncsi arra, hogyan lehet kijutni egy halálos játékszobából, nézze meg a Szabadulószoba című horrort a mozikban!
Vágólapra másolva!

A film története szerint Tyler a harmincadik születésnapjára nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába. Négy barátjukkal együtt egy bizarr szobában találják magukat, ahol trükkös fejtörőket kell megoldaniuk ahhoz, hogy továbbjuthassanak, és ki tudjanak jutni a szobából. Ám

a rejtvények egyre nehezebbé és halálosabbá válnak,

a kijutás újabb áldozatokat kíván, a játékosok pedig hamar rájönnek, hogy ez már nem egy egyszerű játék csupán, az életükért küzdenek...

November 23-án mutatják be a magyar mozikban a Szabadulószoba (The Escape Room) című thrillert. A magyar nyelvű előzetese már október elején megjelent.

A film főszereplője Evan Williams, aki több sorozatban – így a Degrassigimi és a Baxter című szériákban – is szerepelt. Játszott a Hullámlovasok-ban, a Sztrájkba lépek karácsonyrá-ban, és a Szívem érted rapes 2-ben is.

Ha szeretné megtekinteni a Szabadulószoba című filmet a premier előtti vetítésen, november 21-én a Lurdy házban, nem kell mást tennie, mint megválaszolni az alábbi kérdést, és a helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Szabadulószoba" legyen. Egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Mikor kezdte színészi pályafutását Evan Williams?

A) 2004.

B) 2006.

C) 2007.

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 50 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Lurdy moziba november 21-én, 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2017. november 13. – november 19. A sorsolás 2017. november 20-án lesz. A játékban a New Wave Media Group Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, írjon a filmklub@origo.hu címre.