Hatalmas várakozás előzi meg a Paddington második részét

Paddington Bear at St. Paul's in London UK london TOURISM England picture 2017 human interest curiosity Paddington Bear St. Paul
A Paddington Bear's pop up is pictured near St Paul's Cathedral, in Central London, on October 26, 2017. It is part of the five pop-up installations celebrating the forthcoming release of Paddington 2, the eagerly-anticipated sequel to the 2015 hit. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A The Independent azt írja a Paddington 2-ről, hogy „annyira tele van bájjal és jó humorral, hogy mindenhol örömmel fogadják majd”. A 2014-es BAFTA győztes családi vígjáték, olyan neveket sorakoztat fel a filmben mint Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent illetve Hugh Grant, míg Paddingtonnak, a medvének Whishaw adja a hangját. 
Vágólapra másolva!
Forrás: NurPhoto/Alberto Pezzali/NurPhoto/Alberto Pezzali

A történet szerint a kedves barna medve a Brown családdal él Windsor Gardensi otthonukban. Egy idő után Paddington munkát vállal, hogy a 100 éves nagynénjének ajándékot vehessen a születésnapjára, de az ajándéknak szánt könyvet ellopják, a gyanú pedig a medvére terelődik, és innen indul a kaland.

A Paddington 2 november 10-én kerül a mozikba.