Kimustrált harcosok küzdenek a Predatorokkal

Predator
Predator Year : 1987 USA Director : John McTiernan. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Már tíz év is eltelt, azóta, hogy  mozikba került a franchise utolsó Predator filmje - Adrien Brody és  Alice Braga főszereplésével - de hamarosan érkezik a következő. Az új rész történetéről az egyik főszereplő Thomas Jane árult el néhány rézletet egy internetes rádióadadónak a shadownation.com-nak adott interjújában.
Vágólapra másolva!

Amikor Shane Black bárhol említést tesz arról, hogy új Predator film készül a rendezésében, a film rajongói rendkívül izgatottak lesznek.

Shane Black Forrás: Getty Images/WireImage/Dominique Charriau

Megindul a dumaáradat a filmről, miközben a direktor valójában még semmit sem árult el a sztoriról. Ám a készülő film egyik főszereplője, Thomas Jane most fogta magát, és egy kedélyes interjú keretében megosztott néhány részletet a sztori alapvetései kapcsán egy horrorra szakosodott internetes rádióadó riporterével.

Thomas Jane Forrás: Getty Images for InStyle/Todd Williamson

Thomas Jane egyebek közt elmondta, hogy az új Predátor keménylegényei veterán katonák lesznek, akik Afganisztáni, Iraki vagy akármely távoli hadszíntéren elszenvedett traumáik okán poszt traumatikus stresszben szenvednek. A színész szavaiból kiderül, hogy

a veteránok fő tartózkodási helye egy kórház, ahol pontosan adagolt, de nagymennyiségű gyógyszerekkel, és csoportterápiával próbálják őket kihozni csüggesztő kedélyállapotukból.

A patologikus helyzet akkor fokozódik kaotikussá, amikor az egyik paciens valamiért rettenetesen kiborul, de annyira, hogy azért valamiképpen az összes kezelés alatt álló veteránt letartóztatják, és felteszik őket egy buszra. Utóbb kiderül, hogy valójában azért, mert

a kikattant harcos látott egyszer UFO-t, egész pontosan a Ragadozók űrhajóját.

A legelső Predator 1987-ből. Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/20th Century Fox/20Th Century Fox

Thomas Jane elbeszélésében a történet szálai a következőképpen futnak tovább:

Thomas Jane mindehhez hozzátette: a film stílusa pont olyan lesz, mint azt a nézők Shane Black-rendezéseitől elvárhatják. A színész úgy fogalmazott: