Újabb neves rendezőt vádolnak szexuális zaklatással

Brett Ratner Cinema sword and sandal DIRECTOR ACTOR on the set SQUARE FORMAT
Hercules Year : 2014 USA Director : Brett Ratner Dwayne Johnson, Brett Ratner Shooting picture Photo: Kerry Brown. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Brett Ratner rendező-producert hat nő, köztük a színésznő Natasha Henstridge és a szintén színésznő Olivia Munn is szexuális zaklatásával vádolja – írja a Los Angeles Times.
Vágólapra másolva!

A lapban a megvádolt férfi ügyvédje is megszólalt. Azt mondta, védence határozottan tagadja, hogy valaha is nőket molesztált volna. Azt is mondta,

Brett Ratner fehér felsőben Forrás: InterCom

A Los Angeles Times amerikai napilap szerint Olivia Munn arra panaszkodott, hogy amikor 2004-ben felkereste Brett Ratnert Az utolsó gyémántrablás című filmjének forgatáskor,

a rendező a jelenlétében végzett önkielégítést lakókocsijában.

Munn az esetről már írt Ratner megnevezése nélkül egy 2010-ben kiadott esszégyűjteményében.

A Los Angeles Times beszámolt más esetekről is, amikor a rendező agresszívan közelített színésznőkhöz,

egyeseket még a mellékhelyiségbe is követett.

A Ratnerrel szerződésben álló Warner Bross filmstúdió, közölte, hogy "tudatában van a Los Angeles Timesban felmerült vádaknak, és vizsgálja a helyzetet".

Brett Ratner rendezte többek között a Csúcsformában című filmet, amelyben többek között Jackie Chan és Chris Tucker is szerepelt. Ahogy a Pénz beszél című filmet is, amelyben Charlie Sheen, Chris Tucker, Paul Sorvino és Heather Locklear is játszk.

Azután, hogy a befolyásos producerről,

Harvey Winsteinről több nő is azt állította, hogy szexuálisan zaklatta őket,

gyakorlatilag végigsöpörnek az egész világon a hasonló ügyek. Magyarországon például Marton László befolyásos színházi rendezőről állítja azt több nő, hogy molesztálta őket.