Spacey megfogta a nemi szervem, és a lakásába hívott – állítja a rendező

2017.11.01. 12:39

A dokumentumfilm rendező Tony Montana azt állítja, hogy az Oscar-díjas színész, Kevin Spacey 2003-ban, egy Los Angeles-i bárban zaklatta. Odament hozzá, és rá akarta venni, hogy menjen fel a lakására. Aztán meg is fogdosta a nemi szervét. Később a vécére is követte.

Ő már a második ember, aki szexuális zaklatással vádolja Kevin Spacey-t, aki hétfőn jelentette be, hogy mostantól a meleg férfiak életét éli.

Mindezt azonban közvetlenül azután tette, hogy egy másik színész,

Anthony Rapp azt nyilatkozta, hogy egy házibuliban szexuálisan zaklatta őt Spacey. Rapp akkor még csak 14 éves volt.

Kevin Spacey most bocsánatot is kért Anthony Rapptól.

Kevin SpaceyForrás: Netflix

Az ügy kirobbanása után az is felmerült, hogy leállítják a népszerű sorozat a House of Cards hatodik évadának forgatását. Az itthon Kártyavár címen futó széria egyik főszereplője ugyanis Kevin Spacey. A leállást azonban a készítők később tagadták.

Az azonban biztos, hogy Spacey egy komoly díjat nem kap meg. Néhány hét múlva vehette volna át az International Emmy Founders Awardot, amit 1980 óta minden évben olyanoknak ítélnek oda, aki a televíziózásra nemzetközi szinten is hatást gyakorolt. A botrány után azonban úgy döntöttek, hogy a díjat más, de az is előfordulhat, hogy idén senki sem kapja meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK