Ilyen vicceset énekel Olaf az új Jégvarázs-kisfilmben

Olaf karácsonyi kalandjai
Olaf az Olaf karácsonyi kalandjai című kisfilmben
Vágólapra másolva!
Az Olaf karácsonyi kalandjaiban is elképesztően cuki lesz a mókás hóember, akit most egy új dalban hallhatunk énekelni.
Vágólapra másolva!

Még két évet kell várnunk arra, hogy folytatódjon a Jégvarázs, de az Olaf karácsonyi kalandjai-t, ami az elképesztően sikeres Disney-mese világában játszódik, már az ősszel megnézhetjük. Most pedig a kisfilm dalaiba is belehallgathatunk, a mókás hóember és a jégkirálynő szinkronhangjai, Josh Gad és Idina Menzel ugyanis megosztottak belőlük két részletet.

Olaf, a hóember az Olaj karácsonyi kalandjai című kisfilmben Forrás: Fórum Hungary

A kisfilmben Olaf sorra kopogtat be a házakba, hogy karácsonyi hagyományokat gyűjtsön a nővéreknek, akiknek ez kimaradt az életéből, de persze mindenből vicces következtetést von le: az ünnepekre készített nyalókát répa helyett dugja az orra helyére, a karácsonyfában pedig egy kivágott növényt lát, aminek a holttestét gyertyákkal díszítik fel.

Mivel Disney-mesében járunk, az a minimum, hogy egy dalt is előad, amíg sorra látogatja a családokat: nagy valószínűséggel ez lesz a That Time of Year, amiben Josh Gad rendkívül viccesen énekli a kelekótya hóember mondókáját.

A hétvégén a film másik sztárja, Kristen Bell sem tétlenkedett, igaz, ő egy sokkal szomorúbb apropóból foglalkozott a Jégvarázs-zsal. A 2005-ös Katrina óta a legnagyobb hurrikán tombol az Egyesült Államok délkeleti partjainál, az elmúlt napokat sokan óvóhelyen töltötték, és a filmforgatások is leálltak az államban. Kristen Bell, a Jégvarázs és a Veronica Mars sztárja pedig arra használta az idejét, hogy a bajbajutottaknak énekeljen, és ha csak egy rövid időre is, de elterelje a figyelmüket az Irma hurrikánról.

A Twitteren bukkantak fel videók a színésznő magánakciójáról, aki először egy középiskola színpadára állt fel, hogy elénekeljen pár dalt a Jégvarázs-ból, köztük a For the First Time in Forever-t, majd a hoteljükben elszállásolt nyugdíjasokkal bingózott, egy öreg bácsi pedig szerenádozott neki.

Az Olaf karácsonyi kalandjai-t a Pixar legújabb meséje, a Coco előtt láthatjuk a mozikban, amit nálunk november 23-tól vetítenek.