Nyerjen hátborzongató alien-cuccokat!

Részlet az Alien: Covenant moziplakátjából
Részlet az Alien: Covenant moziplakátjából
Vágólapra másolva!
A mellkasán viselheti az Alien: Covenant szörnyét vagy akár a lakása falára is kiteheti. Ha izgatja az Alien-univerzum, játsszon velünk, és menő ajándéktárgyakat vihet haza.
Vágólapra másolva!

Kis szerencsével a testén viselheti vagy a lakása falára teheti a filmtörténet talán legfélelmetesebb szörnyét, az Alien-univerzum savvérű xenomorph-ját. Az Alien: Covenant május 18-tól lesz látható a magyar mozikban, addig is játsszon velünk, pólót, moziplakátot, VR szemüveget vagy jegyzetfüzetet nyerhet.

Póló és moziplakát az Alien: Covenant című filmhez Forrás: InterCom

A pólót az alien feje díszíti, a hátborzongató plakátot Auguste Rodin A pokol kapuja című domborműve ihlette. A VR szemüveget egy Alien-felirat ékesíti, a jegyzetfüzet borítóján pedig egy facehugger látható.

VR szemüveg és jegyzetfüzet az Alien: Covenant című filmhez Forrás: InterCom

Ha valamelyiket meg szeretné nyerni, nem kell mást tennie, mint az alábbi három kérdésre adott helyes választ a lakcímével együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Alien: Covenant” legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be. Összesen öt darab pólót, öt darab plakátot, egy darab VR szemüveget és egy darab jegyzetfüzetet sorsolunk ki.

Az Alien-filmekben ki volt Sigourney Weaver magyar hangja?

a) Borbás Gabi
b) Menszátor Magdolna
c) Liptai Claudia

Mikor játszódik a legendássá vált sorozat első része?

a) 2104
b) 2017
c) 2122

Mi köze van az Arábiai Lawrence-nek az Alien: Covenant-hoz?

a) Semmi
b) A főcímzene nagyon hasonlít
c) Ez David, a humanoid robot kedvenc filmje

A játék egyfordulós, ideje: 2017. május 15. – május 18. A sorsolásra 2017. május 19-án kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheti.