Vágólapra másolva!
Újabb trailer készült az Expedíció-hoz. A Natalie Portman alakította biológusnő belép a rejtélyes X Térségbe, ahol semmi sem az, aminek látszik.
Vágólapra másolva!

Az Expedíció izgalmas filmnek ígérkezik, nem csupán az új trailer alapján, hanem azért is, mert Jeff VanderMeer nagy sikerű Déli Végek című trilógiájának első részéből készült (az Expedíció idehaza is megjelent az Agave kiadó gondozásában). A történet egy biológusnőről szól, aki csatlakozik egy, csak nőkből álló expedícióhoz a Florida déli végén található X Térségbe.

A furcsa, lakatlan térség egyik napról a másikra jelent meg, a területe folyamatosan bővül, és megmagyarázhatatlan dolgok történnek benne.

A titokzatos vadont a kormány elzárta a külvilág elől, és igyekszik katasztrófa sújtotta területként álcázni. Eddig 12 expedíció lépett be a térségbe, de egyedül egy felfedező jött ki élve: a Portman alakította biológusnő férje (Oscar Isaac).

A férfi nagyon beteg lesz, a biológusnő azért is csatlakozik a legújabb expedícióhoz, mert azt reméli, sikerül gyógymódot találnia férje betegségére.

A táj eleinte lenyűgözőnek tűnik, eddig ismeretlen élővilággal, de aztán minden rosszra fordul.

A filmet az Ex Machina című androidos sci-fit is jegyző Alex Garland rendezte, és 2018. február 22-én érkezik a magyar mozikba.