A Karib-tenger kalózai 5 premier előtt kikerülhet a netre

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES null "PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES"

The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon

Ph: Film Frame

©D
"PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES"..The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon..Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
Hackerek lopták el a bemutatás előtt álló A karib-tenger kalózai ötödik részét, és amennyiben a Disney nem fizet váltságdíjat, azzal fenyegetőznek, hogy kirakják az internetre a filmet – olvasható a Deadline cikkében. Johnny Depp A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmbenForrás:Fórum Hungarymiddleoff800335 A kért összegről annyit lehet tudni, hogy „hatalmas”, és hogy bitcoinban kérik a kalózok, vagyis egy digitális fizetőeszközben, amelynek nagyon nehéz követni az útját. Az ügyben az FBI nyomoz, és a Disney nem fog fizetni. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a hackerek részleteiben töltik majd fel a filmet, amennyiben nem fizetik ki nekik a váltságdíjat. Először egy ötperces részt hoznak nyilvánosságra, majd ezt húsz perces részletek követik. Mindezt a Disney vezérigazgatója, Bob Iger mondta el. Ugyanez történt a Netflix Orange is the New Black című tévésorozatának az ötödik évadával. A hackerek váltságdíjat követeltek, a stúdió nem fizetett, a kalózok bosszúból felrakták az internetre az új évad első tíz részét hetekkel a június 9-i premier előtt. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja május 25-től lesz látható a magyar mozikban.
Vágólapra másolva!