Nyerje meg a Kaliforniai álom zenéjét és plakátját!

Kaliforniai álom
Vágólapra másolva!
Sokkal vidámabban indul a nap, ha az ember a Ryan Goslinggal csókolózó Emma Stone-t pillantja meg először a falon ébredés után, vagy ha rögtön elkezdi bömböltetni az Another Day of Sun című dalt. Néhány olvasónknak tudunk segíteni megvalósítani ezt, kisorsolunk ugyanis három darabot a Kaliforniai álom gyönyörű plakátjából, egy szerencsés pedig a filmzene CD-t nyerheti meg.
Vágólapra másolva!

Saját magamon teszteltem a Kaliforniai álom filmzenealbumát, és kijelenthetem, a színpompás képek, illetve Ryan Gosling és Emma Stone táncikálása is nélkül működnek a dalok. Reggeli mellé, mosogatás közben vagy a munkába menetelhez is tökéletes aláfestő zene. Bármit is csináljon az ember, bármilyen hangulata is legyen, egy kicsit biztosan javít rajta. Sokadszorra hallgatva is elmosolyodom, amikor Stone belenevet a City of Stars című dalba.

A Kaliforniai álom filmzenealbuma Forrás: Freeman Film

A hét Golden Globe-ot nyert film zenéjét Justin Hurwitz írta, a klasszikus musicaleket megidéző dalok és a jazzszámok is az ő szerzeményei. Hurwitz és a Kaliforniai álom rendezője, Damien Chazelle szobatársak voltak a Harvardon és ugyanabban a zenekarban játszottak. Chazelle előző filmjének, a Whiplash-nek a zenéjét is neki köszönhetjük.

A Kaliforniai álom magyar moziplakátja Forrás: Freeman Film

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt.

Emma Stone és Ryan Gosling először az Őrült, dilis, szerelem című mozifilmben szerepelt együtt.

Az alábbi olvasóinknak kedvezett a szerencse.

Filmzene CD-t nyert: Molnár Márk

Moziplakátot nyert: Bakó Klára, Herczeg József, Németh Marianna

A nyerteseket e-mailben értesítjük, a többieknek köszönjük a játékot.