Jamie Foxx egy budapesti vécében bohóckodott

Jamie Foxx
Vágólapra másolva!
A legújabb Robin Hood-filmet Magyarországon forgató Oscar-díjas világsztár a Liszt Ferenc reptér férfivécéjében fényezte magát. 
Vágólapra másolva!

Szerdán éjszaka érkezett Budapestre a Django elszabadul címszereplője, Jamie Foxx, aki a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását fogja forgatni a magyar fővárosban. A Ray című életrajzi filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal, a Blame It című daláért pedig Grammy-díjjal jutalmazott szupersztár egyből kiposztolt magáról egy fotót, amin látszólag egy magángépből száll ki a Liszt Ferenc repülőtéren egy olyan sísapkában, amiből csak a szeme látszódik ki.

A képhez írt szövegben Foxx megjegyzi, a következő napokban a Robin Hood-film munkálatai mellett az amerikai mozikba pénteken érkező Sleepless című új filmjét fogja promotálni, amit az "Elrabolva fekete verziójá"-nak nevez. A beígért promotálást hamar el is kezdte egy videóval, amit a Liszt Ferenc repülőtér patinásnak semmiképpen nem nevezhető férfivécéjében vett fel a mobiltelefonjával. A kábé tíz másodperces kisfilmben Foxx – mit ad Isten – a Sleepless három plakátjába is belebotlik a pár négyzetméteres mellékhelyiségben.

A Sleepless amúgy a Fekete éjszaka című francia akciófilm remake-je. Az eredetit mi is nagyon szerettük, de a januári bemutatódátum miatt gyanús, hogy az új verzió nem sikerült a legfényesebben (Hollywood januárban szokta kiszórni a selejtes árut a mozikba), meg abból is, hogy a stúdió nem vetítette le a filmet a kritikusoknak a premier előtt.

A Magyarországon január 23-tól forgó Robin Hood: Origins-ben Foxx alakítja Kicsi Johnt, Bono lánya, Eve Hewson (Kémek hídja) lesz Marion, a legutóbb a Zsivány Egyes-ben gonoszkodó Ben Mendelsohn itt Nottingham seriffjeként fog gonoszkodni, a címszerepet pedig a Kingsman: A titkos szolgálat Tökijeként megismert Taron Egerton kapta. Persze a legnagyobb szenzáció a filmmel kapcsolatban, hogy Skarlát Will szerepében A szürke ötven árnyalatá-val világhírűvé vált Jamie Dornan tűnik fel, aki a következő napokban fog megérkezni Budapestre.

Jamie Foxx és Dornan Forrás: AFP

Majdnem úgy alakult, hogy egyszerre üdvözölhettük fővárosunkban a szadomazó sikerfilm mindkét főszereplőjét, ugyanis pár hónapja még arról cikkeztek, hogy Dakota Johnson is nálunk fogja forgatni a Suspiria remake-jét, de az a produkció végül átköltözött máshova.