Nézze meg az elsők között az új Underworld-filmet!

Underworld
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogyan válik az eddigieknél is erősebbé és szinte már legyőzhetetlenné Kate Beckinsale az Underworld-sorozat legújabb részében? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet az Underworld - Vérözön premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Az ötödik részéhez érkezett a vámpírok és a vérfarkasok évszázadok óta tartó harcát feldolgozó Underworld-sorozat, ami egyben azt is jelenti, hogy Kate Beckinsale negyedszerre is felvette földig érő, fekete bőrkabátját, és ismét akrobatikus mozdulatok kíséretében teszi ártalmatlanná ellenfeleit.

Az Underworld: Vérözön című filmben a vámpírok és a farkasemberek is Selene, illetve a lánya vérére pályáznak, hogy a két faj erősségeit egyesítő hibridekké váljanak. Az előzetes alapján a főszereplő is alapvető változáson fog átmenni, még az is lehet, hogy képes lesz láthatatlanná válni.

Kate Beckinsale az Underworld: Vérözön című filmben Forrás: InterCom

Az Underworld-sorozat 2003-ben, a részben Magyarországon forgatott első résszel kezdődött, és azóta háromévente jelentkeznek új résszel. Sajnos a legfrissebb epizódot nem nálunk, hanem Prágában vették fel, így most Beckinsale biztosan nem fog a budapesti metró állomásain akciózni.

A rajongótábor kitart a sorozat mellett, az eddigi négy rész közül a legutóbbi, az Underworld: Evolúció érte el a legnagyobb bevételt, világszinten 160 millió dollárt termelt. A Vérözön-ben ugyan egyszer és mindenkorra véget akar vetni Selene a vámpírok és a farkasemberek háborújának, de sehol nem nyilatkozták azt az alkotók, hogy ez lenne az utolsó rész.

Bradley James és Lara Pulver az Underworld: Vérözön című filmben Forrás: InterCom

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Görög Zita szerepelt az Underworld-sorozatban.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt november 30-án, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Ambrus Tímea, Babik Júlia, Bakainé Gál Adrienn, Balla Gábor, Barsvári Tímea, Bathó László, Bellovits László, Besze Csilla, Csaholczi Gyula, Csollák Dezső, Dörnyei Beáta, Dőry Zoltán, Farkas Adrienn, Gyenes Attila Dávid, Jancsó Gábor, Jenei Bernadett, Karikás Antalné, Katona Péter, Kelcz Attiláné, Kemenes Attila, Kerek Orsolya, Kiss Éva, Kiss Henrietta, Kiszler Szabolcs, Kmetti Tamás, Kocsis Milán, Kovács Bernadett, Kovács Nándor, Kovács Tímea, Kozák Tìcia, Kökényesi Gabriella, Kupai Krisztián, Labundy Máté, Laczkó Gergő, Lovas Anikó, Major Tibor, Marosiné Egri Klára, Marus Gábor, Mészáros Bettina, Molnár Edina, Molnár István, Monori Anett, Müller Mónika, Nagy Mihály, Navratil Dominika, Neusch Csaba, Novákovics Milán, Nyíri István Zoltán, Oszlányi Ákos, Ozvaldi Réka, Pál István, Palatinus Lídia, Pálinkás Márk Béla, Pálosi Gyula, Pék Balázs, Simon Beáta, Sólyomfi Tamás, Sós Attila, Straub János, Suha Diána, Süveges Gabriella, Szabados Zsuzsanna, Szabó Krisztina, Szabó Zoltán, Wohl Károlyné

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!