Harrison Ford benézett egy budapesti bicikliboltba

Harrison Ford
Vágólapra másolva!
Közel két hónapja forog Magyarországon a Szárnyas fejvadász második része, de volt, hogy hetek teltek el úgy, hogy egyáltalán nem adtak életjelet magukról a filmben szereplő híres hollywoodi színészek. Szombaton azonban Harrison Fordról és Jared Letóról is felkerült a netre egy-egy Budapesten készült fotó.
Vágólapra másolva!

A Szárnyas fejvadász folytatásának legnagyobb sztárja, Harrison Ford benézett a budapesti ötödik kerületi Kálmán Imre utcában található Nella nevű kerékpárboltba. Az üzlet alkalmazottjai rávették Indiana Jones megformálóját egy közös fotóra, de valószínűleg még nem ocsúdtak fel teljesen a találkozás okozta sokkból, amikor posztolták a képet a Facebook-oldalukra, ugyanis a felvezető szövegben véletlenül George-nak nevezték a 74 éves színészt. (Azóta kommentben ezt tisztázta a bolt: azért nevezték George-nak, mert Ford így mutatkozott be).

Harrison Ford első budapesti fotója több talányt is eldöntött. Például azt, hogy igen, Harrison Ford már megérkezett Budapestre, illetve hogy a színész mégsem azzal a bozontos szakállal fog mutatkozni a Szárnyas fejvadász 2-ben, amit pár hónapja még viselt.

Mostantól tehát legyünk résen a főváros utcáin, mert az a jó karban lévő nyugdíjas, aki elsuhan mellettünk egy versenybringán, simán lehet Han Solo is!

Harrison Ford azonban nemcsak teker, hanem iszik is Budapesten. Gianni éttermében, az Arany János utcai Pomo D'oróban például a neves sommelier, Cserkó Péter ajánlására kóstolgatta Szecskő Tamás borát A kis szemtanú sztárja - erről is készült fotó.

A színészek közül utolsóként, csak pár héttel ezelőtt szállt be a Szárnyas fejvadász 2-be a Suicide Squad Jokere, a Mielőtt meghaltam-ban nyújtott alakításáért Oscar-díjat nyert Jared Leto, de a budapesti szelfizés tekintetében máris sikerült lenyomnia Ryan Goslingot.

- köszöntötte fővárosunk lakóit a Instagram-oldalán a 44 éves színész, aki az üdvözlet mellé egy olyan fotót posztolt, amin megvillantja az egyesek által kedvelt rosszfiús sármját.

Hello Budapest!

JARED LETO (@jaredleto) által közzétett fénykép,

Leto fotója felvetett bennem egy kérdést, amit nem tudtam megválaszolni magamnak, ezért az alábbiakban az olvasók segítségét kérném.

Szavazzon!

Ön szerint az alábbi két színész közül melyik az ismertebb Magyarországon?

Harrison Ford biciklis fotóját a 24.hu-n láttam először.