Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, mi történik, ha négy nő bújik bele a szellemirtók kezeslábasába? Ha igen, játsszon velünk, és ha nyer, premier előtt nézheti meg, hogy birkózik meg Melissa McCarthy és csapata a New York-ot elárasztó kísértetekkel.
Vágólapra másolva!

Huszonhét év után végre elkészült egy újabb Szellemirtók-film. A mostani azonban nem egy szokványos kiadás, az eredeti brigád még életben lévő tagjai csupán aprócska szerepekben tűnnek majd fel, helyettük most nők kapják magukra a kezeslábast.

Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones a Szellemirtók című filmben Forrás: Sony

Melissa McCarthy a Koszorúslányok mellékszerepe jelentette a mozis áttörést, most már ott tart, hogy egész vígjátékokat alapoznak rá, mint például a hazánkban forgatott A kém-et vagy A főnök-öt. Kristen Wiig évek óta függetlenfilmeknek és nagy hollywoodi produkciók között ingázik, tavaly is jutott neki mindkettőből: A tinilány naplójá-ban és a Mentőexpedíció-ban is láthattuk.

Chris Hemsworth a Szellemirtók című filmben Forrás: InterCom

Leslie Jones és Kate McKinnon már nem büszkélkedhet komoly mozifilmes múlttal, ők eddig stand up komikusként és a Saturday Night Live gárdájának tagjaként kamatoztatták tehetségüket. Az új Szellemirtók-ban úgy válik teljessé a nemek felcserélése, hogy a négytagú csapat titkárát ezúttal egy férfi, Chris Hemsworth játssza. Mindez sok rajongót felbosszantott, úgy érzik, hogy az új szereplők nem érhetnek a régiek nyomába.

Mi a bizakodók táborát erősítjük: végre nem egy szimpla rebootként melegítettek fel egy klasszikust, hanem merészen hozzányúltak az alapanyaghoz. A játék nyerteseivel együtt fogjuk megnézni, hogy a négy tehetséges női komikus beemelése mellett Paul Feig rendező még milyen módokon formálta át az eredeti filmet.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

A Szellemirtók 2 főgonosza: Vigo, a Kárpátok ostora, Moldávia bánata.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt július 27-én, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Aczél Tivadar, Ádám András, Ádám Kristóf, Aipli Anita, Albert Zoltán, Babarik Csilla, Badari Péter, Bakos Pál, Balássy Benedikt, Csordas Beáta, Deák József, Farkas Tamás, Fehér Ildikó, Félhelyes Judit, Filep Ottó, Földvári Bence, Fülkorn Tibor, Garai Laura, Garas Sándor, Gergály Krisztina, Gergye Szilárd, Gombos Csilla, Görgényi Gábor, Gyulai Erika, Harsanyi Erzsébet, Hevér Beáta, Hornyák Gréta, Istenes Gergő, Jakab Áron, Jakus Ádám, Kállai Gyöngyi, Kecskés Csaba, Kelecseny Patrik, Kertész Hajnalka, Királymezei Richard, Kiss Eszter, Kónya Balázs, Kovács Ágnes, Kovács Tibor, Kovács Tímea, Krajcsovics Emese, Kristály Attila, Lédermajer Katalin, Lékó Fanni Orsi, Lelovits László, Linszter Lívia, Lövei Ferenc, Magasvári Péter, Márkus Ágica, Matus Andrea, Mecseki Tamás, Molnár Barbara, Molnár Eszter, Nagy Dániel, Nagy Péter, Naszádos Anna, Nyerges Tamás, Nyitrai Oszkár, Oldal Attila, Orosz Péter, Ótott Kristóf, Podmaniczky Alida, Polacsek Ervin, Polgári Lilla, Potoczki Erika, Solti Attila, Szendi Szilvia, Szépvölgyi István, Szigeti Edina, Tasi Orsolya, Temesi Adrienn, Tóth Anikó, Vakli Lilla, Vén Tibor, Vereckei Zoltán, Veres Gábor, Veres Zsuzsanna

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!