Így rakták össze Daniel Radcliffe élethű mását

2016.07.01. 11:07

Az utóbbi időben legalább akkora figyelmet kapott Daniel Radcliffe élethű bábja, mint maga a színész. Mindez azért alakult így, mert legújabb filmjében, a Swiss Army Man-ben egy fingó hullát alakít Harry Potter megformálója, és többször is egy bábu helyettesítette a forgatáson. Radcliffe és a hullája forgatás végeztével sem vált el egymástól véglegesen, az amerikai premier előtt egy nyitott busz tetején üldögéltek és fogadták a megrökönyödött rajongókat.

A rendkívül furcsa, de a kritikák alapján életigenlő és szívszaggató filmnek már több előzetesét is megmutattuk, most egy két perces werkfilmet adtak ki hozzá, amelyben a bábu elkészítését lehet végigkövetni a forma kiöntésétől a végső simításokig. Természetesen az is szóba kerül, hogy csináltak-e péniszt bábnak vagy sem.

A bábu reklámturnéjának egy coloradói fűbolt volt az egyik állomásaForrás: A24

Mint a legtöbb werk, itt is azzal dicsekszik a speciális effektekért felelős szakember, hogy olyan dolgot kellett megalkotnia, amit még előtte senki nem csinált. Csak éppen neki egy világraszóló furcsaságot kellett elkészítenie, egy bábut, ami a filmben vízen hajóként funkcionál, és bélgázzal hajtja magát előre.

A Swiss Army Man-t június 24 óta játsszák az amerikai mozik, a legnagyobb sajnálatunkra még mindig nincs információnk arról, hogy bemutatják-e a filmet Magyarországon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK