Palvin Barbara volt eddig a legmesésebb Cannes-ban

cannes vörös szőnyeg 3
Vágólapra másolva!
A cannes-i vörös szőnyeg az elmúlt napokban is szolgált kiveséznivalóval. Marion Cotillard diszkódívaként pózolt, Kristen Stewart felborzolt tollú madárnak öltözött, Kate Moss vörös lepelbe csavarta magát, Palvin Barbarának pedig odaítéltük a világ legbájosabb estélyijének járó díjat.
Vágólapra másolva!

Geena Davis

Amellett, hogy a színésznőt a vörös szőnyeggel totálisan megegyező színű ruhában próbálták láthatatlanná tenni, szinte eltörpül a tény, hogy az egész egy számmal nagyobb, és nagyjából mindenütt lóg, ahol csak lehetséges.

Geena Davis Forrás: AFP

Kate Moss

Egy pontosan ugyanilyen görög istennős darabot minden évben látunk valamelyik sztáron, így egy ekkora divatikontól csalódás ez az egyébként vidám, paprikapiros verzió.

Kate Moss Forrás: AFP

Paz Vega

A spanyol színésznő minden évben valami meghökkentőben vonul be a díszbemutatókra. Dekoltázsügyben nem szívbajos, és a fehérnemű vonatkozásában is mindig mutat valami fifikás megoldást.

Paz Vega Forrás: AFP

Ruth Negga

Jó, ha megjegyezzük a színésznő nevét, hiszen a Loving című versenyfilmben nyújtott alakításáért máris Oscar-esélyesként emlegetik. Ezzel a Josephine Baker-es szerkóval a stílus terén is észrevetette magát: az áttetsző csipke mintái olyan szép mívesek, hogy az összhatás nem olcsó, hanem kifejezetten elegáns lett.

Ruth Negga és Joel Edgerton Forrás: AFP

Kendall Jenner

Ez pedig Ruth Negga estélyijének kihívóbb verziója. Retrós csipke helyett muszlinra ragasztott aranyszegélyes kígyóminta, body helyett pedig már csak egy bugyi.

Kendall Jenner Forrás: AFP

Rebecca Hall

Olyan jólesik a szemnek a sok gyászoló özvegy után ez a speckó virágminta, hogy még ez a furcsa hossz is megbocsátható: tíz centivel hosszabban vagy rövidebben még klasszabb lehetne ez a vidám darab.

Rebecca Hall Forrás: AFP

Melanie Thierry

Ez úgy hibátlan, ahogy van. Ránéz az ember, és tudja, a napfényes Riviérán vagyunk, nem pedig egy téli operagálán. Mindent imádok ezen a ruhán: a hosszát, a stilizált limezöld virágokat, a zsebeket, és tökéletes hozzá a minimálsmink, meg persze a francia színésznők szokásos „most ugrottam ki az ágyból a párizsi művészlakásomban” frizurája, azaz nem-frizurája.

Melanie Thierry Forrás: AFP

Mischa Barton

Ő viszont az operagálára indult, csak eltévedt.

Mischa Barton Forrás: AFP

Marion Cotillard

Mindenben, az égvilágon mindenben szép szokott lenni, de ezt a darabot még ő sem tudja megmenteni. Itt a bizonyíték, hogy van olyan retró, amit lehetetlen újra menővé tenni.

Marion Cotillard Forrás: AFP

Kristen Stewart

Az egykori tinibálvány tökéletesítette ezt a merész, vagány stílust, és amíg korábban minden fotón úgy nézett ki, mint akit kivégzésre visznek, most magabiztos, modern dívaként feszít. Ha madártollas miniruhában, hát abban.

Kristen Stewart Forrás: AFP

Palvin Barbara

A madeira anyag egyet jelent a nyárral: könnyű blúzokat, ruhácskákat szoktak belőle csinálni. Egészen idáig. Mert most megvarrták belőle ezt a tökéletes nyári estélyit, amelyiknél szebbet még nem láttam itt Cannes-ban.

Palvin Barbara elölről Forrás: AFP

Nem fehér, nem rózsaszín, hanem valami meseszerű púderszín, és hogy ne legyen túlságosan babás, egy egyszerű fekete övet kötöttek rá.

Palvin Barbara oldalról Forrás: AFP