Keanu Reeves annyira nem is akarta ezt az édeshármast

2015.09.01. 11:17

A Knock Knock második előzetese úgy kezdődik, mint egy megvalósult szexfantázia, de a felénél átvált sötét rémálomba. Keanu Reeves egy családapát alakít, aki otthon marad a hétvégén dolgozni, míg a felesége és a gyerekei elmentek a tengerpartra. Éjszaka aztán két bőrig ázott, vonzó lány kopogtat az ajtaján. Ön mit tenne Reeves helyében?

A két lány nyíltan flörtöl vele, de ez persze még nem menti fel a hűtlen férjet, akit a két vendég (Lorenza Izzo, Ana de Armas) brutális módon akar megbüntetni. Az erotikus felvezetés után a Knock Knock kimutatja a foga fehérjét, és kegyetlen thrillerként kezd el zakatolni.

Lorenza Izzo és Ana de Armas a Knock Knock című filmbenForrás: Lionsgate

A filmet Eli Roth rendezte, aki már több hasonló műfaji filmet készített (Kabinláz, Motel) készített. A Knock Knock januárban debütált a Sundance filmfesztiválon, Angliában már júniusban mozikba került, az amerikai premier október 9-én lesz, ami szerencsés is, mert az Ashley Madison-botrány miatt most különösen aktuális lett ez a megcsalós tematika. Magyarországi bemutatóról egyelőre nincsen információnk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK