Bill Murray elárulta, miért lesz benne a női Szellemirtókban

2015.09.01. 16:48

Bill Murray volt az egyik oka annak, hogy nem lett semmi az eredeti csapattal felálló Szellemírtók 3-ból, hiába környékezték meg több alkalommal, nem sikerült lekötni a projekthez. Augusztus elején viszont kiderült, hogy a női csapattal támadó rebootban elvállalt egy cameót. A Vulture magazin elkapta a színészt a Rock the Kasbah című filmje (előzetes) vetítésén, és a meglepő döntéséről kérdezte.

Bill Murray elmondta, hogy nagy reményeket fűz az új szereplőkhöz, nagyon kedveli őket, és nagyon nehéz nekik nemet mondani. "És Paul egy rendkívül kedves fickó" - dicsérte meg Paul Feig rendezőt is, aki A kém című legutóbbi filmjét Magyarországon forgatta.

Bill Murray egy sanghaji gálán 2015-benForrás: AFP/Johannes Eisele

Murray az új női szellemirtók miatt adta fel sok éve tartó elzárkózását a sorozattól, de még így is sokat töprengett azon, hogy feltűnjön-e a filmben. Végül a következő gondolattal győzte meg magát:

Aztán arra gondoltam, hogy ha nem vállalom el a szerepet, talán írni fog valaki egy rossz kritikát, amit arra alapoz, hogy én helytelenítem ezt a projektet.

Magáról a forgatásról így nyilatkozott:

"Hihetetlenül kedvesek voltak, hogy felkértek a szerepre, és nagyon élveztem a forgatást. Ők egy vidám csapatot alkotnak, és nagy sikert fognak aratni ezzel a projekttel. Nem akartam elnyomni őket vagy bármi ilyesmi, nagyon jó érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban."

A pletykák szerint nem az eredeti szerepében tér vissza, vagyis nem Peter Venkmant játssza el újra, hanem egy olyan fickót, aki a szellemirtók ellehetetlenítésén fáradozik.

Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy és Kate McKinnon az új Szellemirtók-film forgatásánForrás: Sony

Nem Murray lesz az egyetlen a régi szellemirtók közül, aki a női verzióban is felbukkan: Dan Aykroyd is benne lesz egy cameo erejéig. Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones játssza az új csapat tagjait, a film amerikai premierjét 2016. július 15-re tűzték ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK