Johnny Depp a hétvégén megnősül

2015.02.01. 22:12

Most hétvégén összeházasodik Johnny Depp és Amber Heard - írja a People magazin. A ceremóniára a Bahamákon, Depp 45 hektáros privát szigetén kerül majd sor, amit A Karib-tenger kalózai sztárja 2004-ben vett 3,6 millió dollárért. Az 51 éves színész és a 28 éves színésznő a Rumnapló (kritikánk) című közös filmjük forgatásán ismerkedtek meg 2012-ben.

Depp egyszer már volt nős: húszéves korában feleségül vette Lori Anne Allison sminkest, de a házasság csak két évig tartott. Később több színésznővel (Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder) is jegyben járt, de egyiküket sem vitte az oltár elé végül. Vanessa Paradis-val tizennégy évig volt együtt, két gyerekük született: a most 15 éves Lily-Rose Melody, illetve a most 12 éves John "Jack" Christopher. A vállaltan biszexuális Heard 2008 és 2011 között Tasya van Ree fotóssal járt.

Amber Heard és Johnny Depp január 10-én Los AngelesbenForrás: AFP

Johnny Deppet jelenleg két filmben is láthatjuk a magyar mozikban: a Vadregény című musicalben a Piroskát terrorizáló farkast játssza, a Mortdecai című vígjátékban pedig egy bajszos műkereskedőt. Amber Heard utoljára a 3 nap a halálig című thrillerben szerepelt, Kevin Costner oldalán. 

Olvasnivaló: Csodáljuk meg Amber Heard testét!