Vágólapra másolva!
Kíváncsi az idei nyár legizgalmasabbnak tűnő, tehetségekkel kibélelt és kritikailag legjobban fogadott vígjátékára? Játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Kész katasztrófa augusztus 26-i, premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Amy Schumer eddig az amerikai stand-up színtér sztárjaként és az Inside Amy Schumer című, sokkoló humorban utazó szkeccsműsor arcaként gyűjtögette szorgosan a rajongókat. Most átlépett a mozivászonra, és a Kész katasztrófa nem csupán a komika forgatókönyvéből készült, hanem a főszerepet is eljátszotta.

Amy Schumer és Bill Hader a Kész katasztrófa című filmben Forrás: UIP-Duna Film

Schumer egy vérpezsdítően izgalmas jelenség, akinek semmi sem szent. Még a Star Wars legfájóbb hiányosságára is rámutatott a GQ fotósorozatában: vajon miért nincsen szex a Csillagok háborújában? A Kész katasztrófá-ban egy bulizós újságírót alakít, aki úgy kerüli a monogámiát, mint vámpírok a napfényt. De aztán találkozik egy szimpatikus orvossal (Bill Hader), és kénytelen átértékelni életének legfontosabb szabályát.

A filmet Judd Apatow rendezte, aki az utóbbi tizenöt évben megreformálta az amerikai vígjáték műfaját és számos nagy tehetséget indított el a pályáján. Apatow először egy rádióinterjúban hallotta Schumert, és rögtön lenyűgözte a komika humorérzéke, frissessége és intim stílusa. Schumer gyerekkorában elkövetett bolti lopásairól, első találkozásáról a körülmetéletlen pénisszel és szklerosis multiplexszel viaskodó édesapjáról mesélt a műsorban.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

LeBron James kosárlabdázik.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt augusztus 26-án, szerdán 19 órára a Mammut mozi 5-ös termébe.

Balássy Benedikt, Bieber Andrea, Bognár Gábor, Dér Adrienn, Drégelyvári Anna, Farkas Erika, Farkas Vivien, Fehér Zita, Forgó Mária, Grőb János, Hámori Betti, Jaloveczky Viktória, Jankó Andrea, Jurásek János, Kalmár Zsófia, Keresztury Viktória, Komonyi Jánosné, Laczkó Richárd, Langer Ingrid, Magyar Natali, Mészáros Blanka, Miklósy Mónika, Molnár Szilárd, Monek Györgyi, Mucs Sándorné, Nagy Marcell, Németh Vera, Olasz-Barabás Brigitta, Osgyani Panni, Radó Nóra, Rákóczi Edina, Sas Szilvia, Stumpfné Dombrádi Zsanett, Szabóné Márk Ildikó, Szatmári Ágota, Székely Linda, Tóth Edit, Tóthné Nagy Ibolya, Turner Zoltán, Vén Tibor, Wrhovina Kata, Zsimala György

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!