Zimány Linda szerint rosszul látjuk a csókot

Zimány Linda, Jude Law, csók
Vágólapra másolva!
Nem tudott róla, hogy filmezik, miközben Jude Law a karjába kapta. És csók sem volt. 
Vágólapra másolva!

Egy héttel a mámoros pillanatokat megörökítő videó megjelenése után szólalt meg Zimány Linda, hogy elmondja, pontosan mi is látható a felvételen, amelyen éppen a Budapesten forgató Jude Law karjaiban kapták le. "Kaptam egy kisebb szerepet a Spy című filmben, ami egy akció vígjáték lesz és Melissa McCarthy a főszereplő, de Jason Statham és Jude Law is játszik benne. Számomra ez nagyon nagy büszkeség, hogy az első filmemet gyakorlatilag Magyarországon forgathatom" - idézte a Blikk a TV2 Aktív című műsorának nyilatkozó modellt a Jude Law-val való kapcsolatának kezdeteiről.

Zimány Linda azt állítja, hogy véletlenül találkozott Jude Lawval a szórakozóhelyen. Csatlakozott a színész társaságához, ekkor került elő valahonnan egy kamera. A modell azt mondja, nem tudott róla. "Kétszer vakuztak ránk egyébként, azt észre is vettük, de a videófelvételt abszolút nem. Nyilvánvalóan, ha észrevettük volna, leállítjuk, de nem sajnos" - mondta.

Jude Law Zimány Linda takarásában Forrás: oxox

Ennél is fontosabb részlet lehet, hogy Zimány Linda tagadja, hogy csókolóztak volna: "Nem csókolt meg a videón! De látni is egyébként, mert nem csókolt meg. Látni is a videón, ahogy elfordítom a fejem, és mint az előbb elmondtam, szórakoztunk. Éppen azt játszottuk, hogy kicsit olyan kamu olasz nyelven beszélgetett mindenki egymással, aki ott volt a társaságban és ő egy ilyen temperamentumos macsót adott elő. Mint mondtam színész és szeret szórakozni is és viccet csinálni dolgokból és ennyi volt a sztorinak a lényege, de nem csókolt meg a videón" - magyarázta a Blikk szerint Zimány a szerinte egyértelmű jelenetet.

Ami a végjátékot illeti, Zimány Linda azt mondta: „Mindenki haza ment a saját otthonába. Ennyi, nem tudok több izgalommal szolgálni, tényleg".