Emma Watsonból micsoda kis dög lett

Emma Watson
Vágólapra másolva!
Ritkán vagyunk szemtanúi olyan profi módon levezényelt, tökéletesen kitalált imidzsváltásnak, mint amilyet Emma Watson hajtott végre az elmúlt hetekben. Ebben társa volt a vörös rúzs és pár lélegzetelállító ruha. 
Vágólapra másolva!

Ha valaki nem értené, mi a fene is az a stylist és egyáltalán mire jó, elárulom. A stylist nem olyan figura, aki tanácstalan nőkre drága, de ronda cuccokat aggat, hanem olyan szakember, aki képes arra, hogy egy sztár stílusát, vörös szőnyeges megjelenéseit, külsejét akár egy film promóciójának eszközévé tegye, vagy döntéseivel és tanácsaival egy színész karrierjének szakaszait befolyásolja.

Emma Watson a Noé londoni díszbemutatóján Forrás: AFP

Noha a Harry Potter-sorozat utolsó része óta már három év telt el, és a most 24 éves Watsont azóta láthattuk többek között az Egy hét Marylinnel kisebb szerepében és a Lopom a sztárom-ban, a közönség nagy részének szemében ő még mindig az a bájos jókislány, akinek Hermioneként megismert.

Ha egy ilyen skatulyától egy fiatal színésznő mindenáron szabadulni akar, több választása van: vagy a szinte már klasszikus Lindsey Lohan-féle útra lép, droggal, partizással, elvonóval, közmunkával és minden egyébbel, vagy okosan és józanul, a vörös szőnyegen csinál végig egy kevésbé életveszélyes imidzsváltást.

Emma Watson a Noé londoni díszbemutatóján Forrás: AFP

Emma Watsonnak erre kiváló alkalmat kínált az az elmúlt néhány hét, amely alatt a Noé-val végigturnézta a fél világot. Egyrészt azért, hogy népszerűsítse a filmet, másrészt azért, hogy tudassa mindenkivel, ő már nem az a kislány, akinek eddig hittük. Nézzük imidzsváltó körútja legfőbb állomásait!

Március 15. - A Noé berlini díszbemutatója

Mi lenne tipikusabb eleme a komoly felnőtt nő arculatának, ha nem a vörös rúzs? Klassz, modern, és főleg - a nemes cél érdekében - éveket öregít rajta.

Emma Watson a Noé berlini díszbemutatóján Forrás: AFP

- - -

Március 18. - A Noé madridi díszbemutatója

Egy újabb merész rúzs: itt éppen bordó. Hozzá pedig nem valami kislányos tucatruha, hanem egy vagány, modern nadrág-blúz összeállítás.

Emma Watson a Noé madridi díszbemutatóján Forrás: AFP

- - -

Március 25. - A Noé Los Angeles-i sajtónapja

Jól odaállították szegényt a konnektor mellé, viszont ez a rúzs is gyönyörűen áll neki, és a ruha is mesés.

Emma Watson a Noé Los Angeles-i sajtónapján Forrás: AFP

- - -

Március 26. - A Late Show vendégeként New Yorkban

Nyugodtan kijelenthető, hogy ez a tökéletes szabású nadrág, a tökéletes szabású zakóval, a tökéletes, ropogós fehér inggel. Kár, hogy ha dolgozni megy így az ember, öt percig marad meg ez az állapot.

Emma Watson a Late Show felvétele előtt New Yorkban Forrás: AFP

- - -

Március 27. - A Noé New York-i díszbemutatója

Ezzel talán egy picit mellélőttek. A cél az volt, hogy komoly, felnőtt nőt lássunk, nem pedig az, hogy egy gyászoló matrónát. A vörös rúzs persze most is működik.

Emma Watson a Noé New York-i díszbemutatóján Forrás: AFP

A bemutató utáni partira le is cserélte a szicíliai özvegy-szerkót erre a vidámabb darabra.

Emma Watson a Noé New York-i díszbemutatója utáni partin Forrás: AFP

- - -

Április 1. - A Noé londoni díszbemutatója

Íme a bizonyíték, hogy vörös rúzs nélkül mennyivel fiatalabbnak tűnik. Ehhez az elegáns, mégis merész ruhához viszont már túl sok lenne az erős smink. Nincs mint tenni, tévedhetetlen ízlése van.

Emma Watson a Noé londoni díszbemutatóján Forrás: AFP