Cameron Diaz háta csupa folt

2013.07.19. 16:42

"Brad Pitt mehet nyugdíjba" - tanácsolta a Michael Fassbender munkásságáról szóló tavaly előtti cikkünk címe. Pitt azonban ahelyett, hogy megszívlelte volna a javaslatunkat, inkább összefogott fiatalabb kollégájával, de olyan szinten, hogy idén ősszel egy hetes eltéréssel két olyan filmet is bemutatnak Amerikában, amelyben Pitt és Fassbender együtt játszik.

Brad Pitt, Penélope Cruz, Michael Fassbender, Cameron Diaz és Javier Bardem a The Counselor című filmhez készült promóképenForrás: Warner Bros.

Október 17-én nyit a kosztümös 12 Years a Slave (Tizenkét évig rabszolga), amelynek nemrég mutattuk meg az előzetesét, 25-én pedig a Ridley Scott rendezésében készült The Counselor-t (A jogász) kezdik el vetíteni, amelyhez most jött ki a második trailer.

A The Counselor új előzetesében igazából két olyan jelenet van, amelyet nem láttunk az előzőben. Az egyikben Fassbender holtig tartó szerelmet fogad Penélope Cruznak, a másikban Cruz és a filmben a végzet asszonya karaktert alakító Cameron Diaz ejtőzik valami wellnessben. Két beállításban is úgy tűnik, mint ha Diaz hátát rengeteg tetoválás borítaná, de az is lehet, hogy csak lekopott róla az iszappakolás, vagy átment rajta valaki egy dzsippel (a forgatókönyvet ismerő kollégánk szerint Cormac McCarthy szövegében nem volt utalás arra, hogy ennek a figurának szét lenne varrva a háta). Mindenesetre Javier Bardem frizurája továbbra is szenzációs.

A The Counselor novemberben jön a magyar mozikba.