Reese Witherspoon szájalt a rendőrrel, őrizetbe vették

család, Reese Witherspoon fogyókúrába kezdett
Vágólapra másolva!
Rövid időre őrizetbe vették a hétvégén Reese Witherspoon amerikai színésznőt, mert az ittasan vezető férjét szondáztató rendőrt akadályozta a munkájában és tiszteletlenül viselkedett vele.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas filmsztárt és a kormány mögött ülő magyar származású férjét, Jim Toth hollywoodi ügynököt pénteken kora hajnalban állította meg egy rendőr, mivel autójuk bizonytalanul haladt a sávok között. Az autóból kiszállított Toth elismerte, hogy órákkal korábban ivott egy pohárral. Witherspoon a többszöri rendőri felszólítás ellenére sem maradt a kocsiban, akadályozta a rendőrt a munkájában és tiszteletlenül viselkedett vele, ezért végül őt is előállította, és mindkettejüket őrizetbe vette.

Forrás: AFP
Jim Toth és Reese Witherspoon az idei Oscar-gálán

A Doktor Szöszi és A nyughatatlan 37 éves sztárja ugyancsak elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, és szabadon bocsátása után, vasárnap este kiadott közleményében bocsánatot kért magatartásáért, és hangsúlyozta, hogy minden tisztelete a rendőrségé.

Witherspoon vasárnap este már részt vett Mud című új filmje New York-i premierjén, ám a történtekről nem volt hajlandó nyilatkozni az újságíróknak. Toth ellen vádat emeltek ittas vezetésért. Witherspoon és Toth 2011 márciusa óta házasok, a párnak van egy héthónapos fia.