Vágólapra másolva!
A Vasember 3-at Magyarországon már április 25-én, nyolc nappal az amerikai premier előtt bemutatják. Ha szeretnéd a premier napján látni, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess az [origo] filmklub vetítésére.
Vágólapra másolva!

A Vasember-sorozat harmadik részében Tony Stark (Robert Downey Jr.) baját minden eddiginél csúnyábban ellátják: a Mandarin (Ben Kingsley) nevű terrorista levegőbe röpíti a luxuskéróját, és úgy tűnik, magát Vasembert is eléggé megtépázza. Persze Stark nem adja fel a harcot, és szerelme, Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) sem tágít mellőle.

Forrás: Fórum Hungary

Az első két részt rendező Jon Favreau után most Shane Black vette kezébe a sorozatot: nemcsak ő rendezte a filmet, de társírója is volt. Ez meglehetősen nagy izgalomra ad okot, mert Black csinálta az akciót és humort szuperül kombináló Durr, durr és csók-ot is Downey Jr.-ral, valamint olyan filmek forgatókönyvírója volt, mint a Halálos fegyver és Az utolsó cserkész.

Amikor Blacket leszerződtette a Marvel rendezőnek, támadt egy kis probléma: bár Black elsősorban forgatókönyvíró, a filmnek már volt egy írója Drew Pearce személyében. Black ezt eleinte sértésnek vette, és úgy gondolta, Pearce "maga az ördög", de aztán kiderült, hogy jól tudnak együtt dolgozni, és menet közben annyira összebarátkoztak, hogy egy idő után együtt jártak be dolgozni, és útközben a sztoriról beszélgettek.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Jon Favreau a Vasember 3 előtt három filmen (Vasember 1-2, Bosszúállók) dolgozott együtt Robert Downey Jr.-ral.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt április 25-én csütörtökön 19 órára a Mammut mozi 10-es termébe.

Adányi Alex, Balogh Gabriella, Benyó Balázs, Bere Zoltán, Boros Ádám, Czompa Tamás, Csoknyai Kristóf, Dánfy Hajnalka, Dankó Ági, Dobos Vera, Dombai Katalin, Garai Bernadett, Harencsár Tibor, Hegedűs Csaba, Herczegfalvy Katalin, Horváth József, Kanyári László, Kárai Zsolt, Kelemen Edina, Kerezsi János, Kizman Antal, Komáromi Réka, Kovács György, Kovács Kinga, Kövesdy Endre, László Emese, Lecza Attila, Liga Mihály, Lipp Johanna, Lővy Tímea, Madaras Anna, Michel Katalin, Nagy István, Nyers Géza, Ozsvár Szandra, Pajdocs Nóra, Pajor Csanád, Péter Zoltán, Petrik Zsófia, Pettermann Antal, Piros Ildikó, Póczik Brigitta, Radics Ibolya, Rieder Ferenc, Schliszka Márton, Serény Levente, Serfőző Mária, Stummer Dóra, Supper Norbert, Szabó Péter, Szandrella El-kHalid, Szlávicsek Orsolya, Takó Krisztina, Tatár Katalin, Tóth Armand, Tóth Marcell, Tyutyunkov Mária, Valtz Róbert, Várhegyi Dániel, Vass Zoltán, Vida Gusztáv, Virág Valéria, Wehner Vince, Werderics Barbara, Zala Péter

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne kámpicsorodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!