Vágólapra másolva!
Judd Apatow eljutott oda, hogy már a középkorúak problémáin humorizál. Ha szeretnéd premier előtt látni a 40 és annyi című új vígjátékát, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess az [origo] filmklub vetítésére.
Vágólapra másolva!

Ahogy Judd Apatow öregszik, vele öregednek a figurái is: a Felkoppintvá-ban még a pályakezdés és a párkapcsolati elköteleződés volt a fő para, a 40 és annyi-ban már az a kérdés, mihez kezd egy negyven körüli házaspár, amikor ott állnak sok együtt lehúzott évvel, két gyerekkel és némileg megereszkedett mellekkel.

Forrás: UIP

A két főhős Pete és Debbie, azaz Paul Rudd és Leslie Mann, akik már a Felkoppintvá-ban is szerepeltek, két lányukat ismét Apatow és Mann közös gyerekei, Maude és Iris alakítják. Jason Segel, Apatow egyik rendszeres színésze is visszatér, és ezúttal felcsap Debbie személyi edzőjének. Hozzájuk csatlakozik többek közt a feszes mellű Megan Fox, a Koszorúslányok cuki rendőre, Chris O'Dowd, Albert Brooks mint Pete apja és még Melissa McCarthy is.

A film életrajzi ihletésű, valójában részben Apatow és Mann házasságáról szól. A rendező elárulta, hogy "amikor a filmről beszélgetünk a feleségemmel, valójában kódolt üzeneteket küldünk egymásnak, amikbe belerejtjük a problémáinkat. Én például azt kérdezem: 'Szerinted nem kéne egy olyan jelenet, amiben azt hangsúlyozzuk, hogy Debbie folyton főnökösködik?'. Ő erre azt feleli, 'Hát jó, de legyen egy olyan rész is, amikor Pete beismeri, hogy seggfej'. És ezt folytatjuk egészen addig, amíg Pete figurája az én legrosszabb tulajdonságaimnak és Paul legrosszabb tulajdonságainak az ötvözete nem lesz, egy szörnyférj, akivel Debbie-nek meg kell birkóznia".

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

A 40 éves szűz volt annak a korábbi Judd Apatow-filmnek a címe, amelyben szerepelt a 40-es szám.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt január 30-án szerdán 20 órára a MOM Park mozi 6-os termébe.

Ádám András, Ádám Péter, Banuta Gábor, Baráth Katalin, Beregi Péter, Berki Noémi, Bódi Anna, Bodor Kató, Budai Sarolta, Cardoso Mónika, Czelláry Tibor, Csapó Nóra, Csetényi Lilla, Darás Erzsébet, Darida Evelin, Domonyi Lilla, Farkas Tamás, Fenyvesi Ágnes, Gábri Gábor, Gorócz Györgyné-Ági, Hajdú Tibor, Hajnal Viktor, Harkai Linda, Hellebrand Ferenc, Horváth Csenge, Horváth Niki, Kása Gabriella, Katz Noémi, Kecskés Csaba, Kelemen Zsuzsanna, Kéri Veronika, Kincses Kinga, Kiss Evelin Boglárka, Kovács Vivienne, Ládonyiné Tömör Berta, Lukács Éva, Magasvári Péter, Makkai Attila, Marcsók Györgyi, Maros Lilla, Márta Melinda, Massimo Katalin, Mayer Adrienn, Molnár Sándor, Mújdricza Ferenc, Nagy Ferenc, Németh Ferenc, Németh Zoltán Csaba, Ócsai Edit, Ollé Miklós, Ormai Ágnes, Országh Tímea, Papucsek Norbert, Patkós Péter, Pilisi Ferenc, Polán Alexandra, Polt András, Potoczki Erika, Ribarics Márta, Riz Róbert, Rókus Ábrahám, Róth Lilian, Sápi Réka, Schmidt Zoltán, Simorda Balázs, Sinkovics Annamária, Sipos Írisz, Spett Ágnes, Susztár Zoltán, Szántai Péter, Szigeti Edina, Tihanyi Attila, Tímár Anikó, Török Marianna, Ulveczki Éva, Váradi Csaba, Vári Lili Krisztina, Várszegi Anita, Virág Ágnes, Visi Réka, Vlasics Rozália, Vlaszák Gábor, Zolnai Edit, Zrínyi Zita

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szomorkodj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!