Ki volt a legszebb a Golden Globe-on?

Vágólapra másolva!
Nem kérdés, hogy csupa gyünyörű nő vonult fel a Golden Globe-díjátadón, a kérdés inkább az, miért akarta egyik-másik mindezt eltakarni, és kinek sikerült a legteljesebb pompájában prezentálnia magát. Minden elfogultság nélkül mondhatjuk: egyetlen hazai képviselőnk, Palvin Barbi a legnagyobbak közül is kirítt friss és üde megjelenésével. A legnagyobb mellényúlásoktól a legjobban sikerült szettekig rangsoroltuk a vörös szőnyeg felvonulóit.
Vágólapra másolva!

35. Rosario Dawson

Hollywood legdögösebb nője volt, amikor berobbant, de úgy látszik, nemcsak a karrierje bicsaklott meg valahol, hanem az ízlése is. És az önismerete. Mert ha valamit nem kéne hangsúlyoznia, az a dereka - és ha valamit kéne, az a kilométer hosszú lába. Eleve furcsa a dizőzkosztum babakék árnyalatban, de az ő forró vérű, vad természetétől végképp idegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

34. Emily Blunt

Megdöbbentő mellényúlás, hiszen általában tudja, mi áll jól neki. Először is el kéne felejtenie a barnítókrémet és a szőke melírt. De ha egy szerep kedvéért vállalta, tehát adottság, akkor is hogy vehet fel hozzá ilyen döglött mustársárgát?!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

33. Jessica Chastain

Hú, szegényt most nagyon behúzták a csőbe a tanácsadói. Ehhez a ruhához hosszú, nyúlánk alkat kell, és vékony derék, rajta még ki sem fekszik az anyag. Az egész ruha mintha két számmal nagyobb lenne a kelleténél. És a haja?! Vajon a fejtető fésüléséhez tényleg F. Scott Fitzgerald hajviseletét tanulmányozták?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

32. Kerry Washington

Íme, egy gyönyörű nő, aki penészvirágnak álcázza magát. Vajon miért? Önbizalomhiány? Tréning egy új szerephez? És miért kellett így lefogynia, amikor tökéletes volt? Megannyi költői kérdés.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

31. Tina Fey

Nem várjuk el a világ legviccesebb nőjétől, hogy még a legstílusosabb és legszexibb is ő legyen, de ennél azért már sikerült jobbat választania.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

30. Rachel Weisz

Egy istennő szerepzavarban. Louis Vuitton ide vagy oda, miért dobta oda a méltóságát ezért a kislányos punk szettért, amit egy szende szűz testtartásával visel? És hozzá miért őrizték meg Rita Hayworth hajhullámait? Ha legalább a szoknya megmarad földig érő fekete változatban, és eltűnik a derékről a masni, már jobban járt volna. Férje, Daniel Craig láthatóan büszkén viseli a Bond-skatulyát, amire a napszemüveg és a csokornyakkendő utal, csak hát nem épp egy Bond-lányt tart a karjában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

29. Thandie Newton

Szimpatikus hozzállás: nem hajlandó komolyan venni az ünneplést, nem akarja eljátszani a dívát, csak egy kis csillogást akar, és jól érezni magát a bőrében. Thandie Newton nem egy sztár, hogy elvárások súlya nyomja a vállát, megteheti, hogy mindenkinél könnyedebben vegye az akadályt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

28. Claire Danes

Nem arról van szó, hogy rosszul áll neki ez a szett, hanem arról, hogy ez nem ő. Claire Danes minden, csak nem egy szexi all-american-girl, ő egy keményen dolgozó, izmos intellektus. De persze azzal az önbizalommal, amivel ő érkezhet a Golden Globe-ra, és ezzel a ragyogó mosollyal bármit bevállalhat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

27. Helen Hunt

Elegáns, visszafogott, decens - egy tökéletes úrinő. Nem is csak az a szép, hogy megtalálta az egyéniségéhez és korához méltó legjobb kosztümöt, hanem az a könnyed elegancia, ahogy viseli - ez a lényeg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

26. Jodie Foster

Bár Jodie Foster egy két lábbal a földön álló, realista nő, talán éppen ezért - a kontraszt miatt - áll jól neki ez a rejtelmes éjszakát megidéző kosztüm, ami ugyanakkor annyira harcias és titokzatos, mint maga a színésznő. Talán nem véletlen, hogy éppen ebben az erőt sugárzó Armani kosztümben fedte fel élete nagy titkát a színpadon - ami persze már rég nem volt titok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

25. Julianna Margulies

Győzedelmes, hódító testtartás - és hozzá illő kosztüm. Margulies érett nő, aki rég megtanulta, meddig mehet el, és mi teszi még erősebbé. Van benne egy kis kacérság is, de sosem flörtöl igazán. A tartása teszi nagybetűs nővé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

24. Adele

A szülés óta most jelent meg először nyilvánosan, és megjelenésével azt üzeni: "Hé, kisanyáim, semmi sem változott!" Nem lett asszonyosabb, és nem vesztette el a stílusát sem, sőt üdébb és magabiztosabb, mint valaha. Karl Lagerfeld pedig szégyellheti magát - Adele az igazi példakép.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

23. Stacy Keibler

Ki tudja, meddig lesz még alkalma Clooney mellett villogni (hamarosan lejár az ügyeletes barátnői státusz szavatossági ideje), de ezt a vörös szőnyeget még kedvesen, szerényen hódítja meg. Nincs benne semmi nagyravágyás, feltűnösködés, éppen ettől szép. Clooney viszont kezd öregembernek tűnni emellett a finom kis virágszál mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

22. Rosie Huntington-Whiteley

Mi ez, valami szerep? A szupermodell azt akarja bizonygatni, hogy igenis jó színésznő válna belőle, és ahelyett, hogy Jason Statham oldalbordájaként emlegetik, erős, független, domináns karakterekre vágyik? Inkább ijesztő, mint meggyőző.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

21. Marion Cotillard

Nem lehet azt mondani, hogy nem jól áll neki, de tudjuk, hogy ennél százszor izglamasabb, finomabb és stílusosabb tud lenni. Még a kísérletezőkedvét is otthon hagyta ezúttal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

20. Kristen Wiig

Ez az! Sok-sok kínos próbálkozás, és esetlen tapogatózás után végre megtalálta, miben állhat ki magabiztosan a vörös szőnyegre. A ruha az "egyszerű, de nagyszerű" elvét követi, és amennyire lehetséges, szexi nőt farag Wiigből, még ha nincs is sok mutogatni való rajta. A hajviselet természetes, a smink félúton van a füstös, és a natúr között, szóval minden egyben van. Nem csoda, ha a testtartás is azt fejezi ki: "Tehettek nekem egy szívességet."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

19. Jennifer Lopez

Mindenhol le fogják írni, hogy J-Lo gyakorlatilag meztelen, amiben csak az a furcsa, hogy miért akar még mindig a testével hódítani. Nincs mása, amiben bízik?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

18. Helena Bonham Carter

Pontosan azt hozta, amit várunk tőle - ő már nem csapja be magát. Ahhoz képest, hogy milyen előkelő családból származik, és hogy fiatalon milyen természetességgel viselte a múlt századi kosztümöket, mára egy tenyeres-talpas komika lett belőle, aki magasról tesz a képmutatásra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

17. Glenn Close

Olyan határozott stílusa van, hogy néha már azt hisszük: ezt a ruhát már láttuk rajta. De nem, csak pontosan tudja, mit akar, és mi áll jól neki. Egy dinamikus, nagyszabású, modern, de kicsit a '80-as éveket (vagyis a csúcskorszakát) idéző, királynői jelmez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

16. Amy Phoeler

Az alábbi szempontok alapján választhatott: ha két nő vezeti a műsort, nem árt, ha az egyik legalább az öltözékével vállalja a férfiszerepet. Mivel nemrég vált el, a nadrágkosztümmel a függetlenségét is kifejezi. És mivel a dekoltázsa kellően mély, egyben női öntudatáról is üzen. Hetyke mosolya pedig azt kürtöli világgá, hogy vele minden a legnagyobb rendben van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

15. Megan Fox

Egy született végzet asszonyának nincs szüksége arra, hogy a ruhája is vadító legyen, így Megan Fox az utóbbi időben szemmel láthatóan inkább kompenzálni próbálja erotikus kisugárzását. De még ebben a légies sellőruhában és szigorú, zárt testtartásával is ő az egyik legszebb nő a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

14. Amanda Seyfried

Dicséretes szerénység és visszafogottság jellemzi, sosem fogjuk közönségesnek látni. Számára inkább az a diadal, ha egy kis lazaságot is képes a megjelenésébe csempészni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

13. Nicole Kidman

Hozza a formáját. Ha nem is ez lesz a legemlékezetesebb megjelenése, nincs mibe belekötni. Neki már inkább az jelenthet kihívást, hogy önmagát kell újra és újra felülmúlnia.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

12. Anne Hathaway

Úgy tűnik, nemcsak kibékült, hanem meg is barátkozott azzal a két dologgal, amiket egy szerep kedvéért vállalt: csontra soványodott testével, és fiúsra vágatott hajával. Igaza van, sosem volt még ilyen könnyed és vagány.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

11. Amy Adams

Ebben a kosztümben újra eljátszhatná a Bűbáj főszerepét, ezúttal felnőtt nézőknek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

10. Julianne Moore

Méltóság - mintha ezt a szót akarta ruhába önteni Tom Ford, és a legjobb színésznőt találta meg a prezentálásához. Julianne Moore méltósággal viseli azt is, hogy lassan az idősődő színésznők közé tartozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

9. Salma Hayek

Rendelkezésére állnak a világ legnagyobb divatházai, amiket családilag birtokol. De ki érdemelné meg, ha nem ő? Maga az örök nő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

8. Naomi Watts

Az utóbbi napok vörös szőnyeges felvonulásain rendre sikert aratott és ámulatot váltott ki 44 évesen is hamvas bájával, finom eleganciájával, amibe azért mindig belecsempész egy kis csavart. Itt is ez a filozófia érvényesül, de ami igazán megdobja ezt a szettet, az a húszas évekbeli frizura.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

7. Jennifer Lawrence

Az utóbbi egy-két évben, mióta berobbant a hollywoodi élvonalba, mindenfélét aggattak már rá, hol túlhangsúlyozva, hol gúzsba kötve természetes idomait. Így aztán mindig izgulunk, sikerül-e nem elcsúfítani, hanem kiemelni vadóc szépségét. Most sikerült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

6. Lucy Liu

Mindig is az egyik legkülönlegesebb szépség volt a sztárok között, és ennek semmi köze ahhoz, hogy az egyetlen kínai hollywoodi híresség. Ez a virágos nagykosztüm újra visszahozta az élvonalba. Nemcsak kifogástalanul áll neki, de valódi tavaszi fuvallatot hozott az egyébként 13 fokos Los Angeles-i hidegbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

5. Sofia Vergara

Lélegzetelállító tökéletesség. Szoborszerű szépség. Őrjítő nőiesség. Szóhoz sem jutunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

4. Halle Berry

Egy mutáns, aki nem öregszik, nem hibázik, nem tud nem a legjobb lenni. És még csak nem is a biztosra megy, mindig bátran választ. Egyszerűen lehengerlő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

3. Palvin Barbara

Micsoda ízlésre vall, ha egy fiatal szupermodell a pályája elején nem a testével akar hódítani, hanem a stílusérzékével és az ártatlanságával! Csodálatos jelenség Barbi ebben a teáskanna-melegítőre hajazó habos ruhában, a hozzá választott fémövvel. De a legjobb, ahogy a haját fésülték hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

2. Jessica Alba

Ha a díjra sosem lesz is méltó, amíg Jessica Alba felvonul a sztárok között, mindig lesz egy fiatalon is biztos kézzel választó, sosem hivalkodó, lenyűgöző adottságait szerényen kezelő, lélegzetelállítóan szép jelenségünk. Iránytű a fiataloknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

- - -

1. Helen Mirren

Minden színésznő tanulhatna tőle. Nemcsak ízlést, önismeretet, de mindenekelőtt tartást. Ő a királynő a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP