Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi vagy rá, milyen, amikor Mark Wahlberg egy mocskos szájú plüssmedvével osztja meg az ágyát, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Ted című vígjáték premier előtti vetítésére az [origo] filmklubba!
Vágólapra másolva!

A Ted az idei nyár meglepetéssikere: a korhatáros amerikai vígjáték világszerte már több mint 280 millió dollárt zsebelt be. Seth MacFarlane-nek ez az első nagyjátékfilmje, de nem kifejezetten finom humorát a Family Guy című animációs sorozatból már sokan ismerik. Természetesen a Ted sem intellektuális poénjaival hódít, úgyhogy, aki nem kedveli a káromkodásra, obszcén gesztusokra és drogfogyasztásra épülő humort, annak nem igazán ajánlható.

Forrás: UIP

A címszereplő Ted egy mocskos szájú plüssmedve, aki egy gyerekkori kívánság következtében megelevenedett, és gazdája, John (Mark Wahlberg) lakótársa marad még akkor is, amikor a fiú már rég felnőtt, és nem a medve az egyetlen társa. John már évek óta együtt jár Lorival (Mila Kunis), aki szeretné, ha a kapcsolatuk komolyabbra fordulna, de ehhez nem ártana, ha Ted elköltözne Johntól.

MacFarlane hátterét ismerve (ő az Amerikai fater című sorozat atyja is, de dolgozott a Dexter laboratóriumá-n és a Johnny Bravó-n is) nem teljesen meglepő, hogy eredetileg a Ted-et is animációs sorozat formájában képzelte el, csak később jött az ötlet, hogy akár játékfilm is lehetne, amihez az is kellett, hogy a számítógépes grafika elég fejletté váljon egy színészekkel együtt szereplő, életszerű plüssmedve megalkotásához.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

A Ted-ben a Balfékek tévésorozat főszereplője, Joel McHale játszik.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt augusztus 22-én szerdán 19 órára a Mammut mozi 1-es termébe.

Agócs Hajnalka, Bálint András, Berecz-Fischer Petra, Biernaczky Tamás, Bódis Mercédesz, Bősze Éva, Bujdosó Áron, Csányi Attila, Csengey Enikő, Farkas Krisztina, Forstner Zsófia, Garai Róbert, Gróf Gréta, Gulyás Bogi, Györe Márió, Gyulai Péter, Hegedűs Csaba, Hegyes Katalin, Heitner Andrea, Hiesz Péter, Kállay Gábor, Kamarás Dávid, Kanizsay Krisztián, Kéri Veronika, Kiss Ádám, Kiss Adrienne, Koch Piroska, Kocsó Balázs, Koncz Bernadett, Krasnyánszky Saci, Krissz Gergely, Kubicza Bálint, Kukity Ádám, Láng Benedek, Makula Gábor, Márton Eszter, Matkovics Márk, Méhész Bernadett, Mikle Gábor, Mile Máté, Nád Enikő Judit, Nagy Gergely, Nagy Petra, Németh Norbert, Nyárády Péter, Nyíri Sándor, Odrobina Kund Ákos, Olga Mátyás, Ollé Miklós, Pallagi András, Papp Barbara, Pasztuhov Renáta, Pék Péter, Pilisi Ferenc, Pintér Attila, Póczik Brigitta, Podányi Orsolya, Poór Gyula, Póta Sándor, Potondi Károly, Reiner Attila, Ribiánszky Péter, Ruzsinszki Edina, Ruzsinszki Kinga, Schneider Sándor, Selmeci-Szabó Viktória, Sipos Henrietta, Sütő Zoltán, Szabó Ottilia, Szendrei János, Szigeti Edina, Tari Örs Lehel, Teczli Tímea, Tilda van Zanten, Tilly Ildikó, Tombácz Anna, Tóth Judit, Tucker Dávid, Tuka Lászlóné, Tüske István, Valtz Enikő, Varga Anita, Varga Mónika, Vass-Brandauer Györgyi, Veszeli Éva, Zahuczky Zita, Zwickl Adél, Zsikla Zsuzsanna, Zsila Bence, Zsombor László

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!