Vágólapra másolva!
Az első Amerikai pite gimnazista lányai mára anyakorba értek, ezért a negyedik részbe kellett pár új szexi csaj, akire csorgathatják a nyálukat a tinisrácok a moziban. Összeállításunkban bemutatjuk az újonnan érkező három színésznőt, akik Oz modellkülsejű barátnőjét, az elragadó pultoslányt, valamint Jim egy szál bugyiban ájuldozó szomszédját alakítják.
Vágólapra másolva!

Katrina Bowden

Született: 1988. szeptember 19.

Forrás: UIP Dunafilm
Amerikai pite: A találkozó | Chris Klein és Katrina Bowden

Az Amerikai pite 4-ben... ő Maja, Oz kísérletező kedvű, csélcsap barátnője, aki már orgiában is részt vett ("rendes srácok voltak"), és az extasyt sem veti meg.

Honnan lehet ismerős? A Szextúra című tinikomédia mellékszerepéből, valamint a Trancsírák-ban ő volt az a kiránduló lány, akit a főhősök véletlenül elrabolnak.

Forrás: Ristretto Distribution Kft.
Trancsírák | Katrina Bowden

Karriercsúcs: A stúdió című vígjátéksorozat 88 részében alakította a stílusosan Cerie Xerox névre keresztelt asszisztenslányt, akiért a lúzer íróbrigád folyamatosan csorgatja a nyálát.

Lenge ruhás fotósorozat: Szerepelt az Esquire magazin Me in My Place című sorozatában, amelynek az a lényege, hogy a színésznőket/modelleket saját otthonukban fotózzák. Ugyanez a magazin tavaly a világ legszexisebb nőjének választotta, az FHM idei májusi számában pedig szexi pomponlánynak öltöztették (vetkőztették).


Magánélet:
Ben Jorgensen, az Armor for Sleep nevű rockzenekar énekese idén januárban kérte meg a kezét.

Legközelebb: A Nurse 3D és a Piranha 3DD című horrorfilmekben fog domborítani.

Twitter-követőinek száma: 16 955

- - -

Ali Cobrin

Született: Pontosan nem tudni, de 2010-ben 21 évesnek vallotta magát, úgyhogy most 23 lehet.

Forrás: UIP Dunafilm
Amerikai pite: A találkozó | Ali Cobrin és Jason Biggs

Az Amerikai pite 4-ben... ő Kara, a 18 éves szomszéd lány, akinek gyerekkorában Jim volt a bébiszittere, és azóta is szerelmes a srácba.

Honnan lehet ismerős? Korábban szerepelt A rettegés mélye című, Magyarországon csak DVD-n megjelent horrorfilmben, valamint a Look című, egy évadot megért kukkolós tévésorozatban.

Forrás: AFP

Karriercsúcs: Minden bizonnyal az a jelenet az Amerikai pite 4-ben, amikor holtrészegen lerántja magáról a nyári ruhát a kocsiban. A film egyik legviccesebb szóváltása ("- Tetszik a sálad. - Tetszik a csöcsöd.") akkor hangzik el, amikor a Jim megpróbálja a házba terelni az egy szál bugyiban ájuldozó lányt, és összefutnak Finchcsel. Cobrin egyelőre híresebb azokról a szerepekről, amelyeket nem kapott meg, mint amelyeket eljátszhatott: meghallgatták a Transformers 3 női főszerepére, amelyet végül Rosie Huntington-Whiteley csípett meg, valamint próbált bekerülni a Csajok című, most vasárnap induló HBO-sorozatba is.

Lenge ruhás fotósorozat: Két évvel ezelőtt a Maxim magazinban melltartó nélkül, csuromvizes pólóban tátotta a száját, valamint bugyiban pucsított az ágyon. A hírességeket gyakran összevérezve fotózó Tyler Shields is csinált róla pár képet, amelyen Lydia Hearsttel nyalogatnak mogyoróvajat egymás kezéről, és csókolózni készülnek.


Magánélet:
A Maxim reporterének elmesélte, hogy a gimiben színészekkel és balettáncosokkal járt (Cobrin maga is balerinának tanult), a Twitteren gyakran emlegeti a pasiját, de nem tudni, ki a szerencsés úriember.

Legközelebb: A Life's an Itch című romantikus vígjátékban alakít egy "elbűvölő, érzéki jógaoktatót", aki felforgatja egy kétgyermekes apa életét.

Twitter-követőinek száma: 3 883

- - -

Dania Ramirez

Született: 1979. november 8.

Forrás: UIP Dunafilm
Amerikai pite: A találkozó | Dania Ramirez

Az Amerikai pite 4-ben... ő Selena, Michelle egykori zenekari társa, aki a gimiben legendásan ronda volt, de azóta szépen kikupálódott. Pultosként dolgozik egy kocsmában, és összeszűri a levet Finchcsel.

Honnan lehet ismerős? A cikkünkben tárgyalt három színésznő közül messze neki van a legizmosabb karrierje. Két HBO-sorozatban játszotta a dundiként induló, de némi fogyókúra után meglepően férfias külsőt öltő mellékszereplő (A.J. a Maffiózók-ban, és Turtle a Törtetők-ben) csaját. A Hősök-ben az volt a szuperképessége, hogy stresszhelyzetben egy vírusszerű anyag folyt ki a szeméből, amely a közelében tartózkodó emberek azonnali halálát okozta, de az X-Men harmadik részében is szuperhősként tűnt fel. A Buffy, a vámpírok rémé-ben vámpírvadászt alakított, szerepelt Az utolsó éjjel és az Utál a csaj című Spike Lee-filmekben, valamint a Karantén című horrorban, amely a [Rec] amerikai remake-je volt.

Forrás: AFP

Karriercsúcs: Ha valaki szerepelt a Maffiózók című zseniális sorozatban, muszáj azt tekinteni a karrierje csúcsának. Ráadásul egy igen emlékezetes jelenettel mutatkozott be a sorozatban: leguggol egy építkezésen, és tangás kőművesdekoltázst villant.

Lenge ruhás fotósorozat: A Maxim magazin fotósa csinált vele egy nyárias hangulatú sorozatot, amely arra a Jennifer Lopez-klipre hajaz, aminek a végén J.Lo lekapta a trikóját, és begyalogolt a tengerbe.


Magánélet:
2008-ban a Hősök-béli partnerével, Zachary Quintóval járt, aki három évvel később felvállalta homoszexualitását. Idén januárban jegyezte el egy Bev Land nevű színész.

Legközelebb: A Premium Rush című biciklifutáros akciófilmben alakítja Joseph Gordon-Levitt barátnőjét.

Twitter-követőinek száma: 15 393