Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi vagy rá, milyet alakít Daniel Radcliffe a Harry Potter utáni első, felnőtt szerepében, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess A fekete ruhás nő című film premier előtti vetítésére az [origo] filmklubba.
Vágólapra másolva!

Daniel Radcliffe a Harry Potter-sorozat lezárulása óta most először látható a mozivásznon, A fekete ruhás nő című horrorfilmben. A 19. század elején játszódó történetben egy fiatal, özvegy ügyvédet alakít, akinek el kell utaznia egy tengerparti településre, hogy egy elhunyt nő örökségét kezelje. Az elhagyott házban különböző furcsaságokra lesz figyelmes, és meglátja egy fekete ruhás nő szellemét. A meglehetősen bizalmatlan helyiektől megtudja, hogy ahányszor felbukkan a nő szelleme, mindig borzasztó dolog történik a településen.

Forrás: ecranlarge

A filmet James Watkins rendezte, aki az Eden Lake című horrort csinálta korábban, és Susan Hill 1983-as regényén alapul. A regényből készült már színdarab, tévéfilm és rádiójáték is. Az USA-ban február elején bemutatott film máris nagy siker (köszönhetően elsősorban Radcliffe lányrajongóinak): a marketingköltséggel együtt is alig 30 millió dollárba kerülő alkotás világszerte már 105 milliót söpört be.

Watkins egy interjúban elmondta, hogy mindig is Radcliffe-et képzelte el a főszerepre, aki állítása szerint "teljesen új oldalát mutatja meg a filmben. Ez az első igazi felnőtt szerepe. Egy apát alakít, aki elveszítette a feleségét, és a gyász rányomja a bélyegét az egész figurájára. Merőben más regiszteren játszik, mint korábban bármikor. ... Amikor egy színész egy olyan nagy franchise-ból jön, mint a Harry Potter, az emberek hajlamosak arra, hogy csak azzal az egy szereppel azonosítsák. De reméljük, képesek lesznek túllépni ezen, és akkor jól meglepődnek majd, mert egy egészen új Daniel Radcliffe-fel ismerkedhetnek meg".

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Michael Fassbender játssza az Eden Lake (Gyilkos kilátások) című film férfi főszerepét.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt március 28-án szerdán 20 órára az Mammut mozi 9-es termébe (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.).

Ábrahám Rozália, Albert Mercédesz, Ámann Richárd, Babják Péter, Ballabás, Sándor Dániel, Bartha Kinga, Bíró Magdi, Bódis Mercédesz, Boltresz Balázs, Bombolya Nelli, Bóna Zsolt, Czoller Beáta, Csizinszky Klára, Csordás Zoltán, Deli Dominika, Dencső Balázs, Farkas Péter, Fáy Anna, Fekete Klára, Garcsik Bernadett, Georgi Rita, Gombás Zsuzsanna, Győri Zoltán, Hadzsi Alexandra, Hanzál Erika, Horváth András, Horváth Nikoletta, Jakics Andrea, Kádár Péter, Kaszás Gergely, Kis Erzsébet, Kohutics Karina, Kovács Marietta, Kováts T. Balázs, Lipniczki Erika, Marthy Annamária, Mészáros Károly, Mészáros Katalin, Mohos Anett, Nagel Katalin, Németh Krisztina, Niederkirchner Szabina, Nyisztor Szidónia Erika, Ollé Miklós, Páczkán Fatima, Pajdocs Nóra, Pető Nimród, Petricsák Attila, Pichler Ágnes, Pintér Anita, Polán András, Posta Éva, Rácz Krisztina, Resch Marcell, Resch Tibor, Riskó Zsolt, Sáray Norbert, Sarkadi Ágnes, Somogyvári Gábor, Soproni Diana, Stifner Dorottya, Szabadi Anikó, Szédeli József, Szlávik Bálint, Szűcs Mária, Tamás Gábor, Tomcsányi Gergő, Török Edit Júlia, Tuka Lászlóné, Turner Zoltán, Ujlaki Emese, Vadász Tekla, Vágó Pál, Várszegi Péter, Végső Viola, Vereckei Zoltán, Vida Csaba, Vörös Viktória, Zoltán Orsánszki, Zsiga Erika, Zsila Bence

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!