Amanda Seyfried prosti és Piroska - premierek

Vágólapra másolva!
Amanda Seyfried Piroskát és prostit is játszik, jön a kalapácsos képregényisten és berobbannak az újhullámosok a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

A lány és a farkas / Red Riding Hood - 2010

Miről szól? Valerie két fiú közt őrlődik, akit szeret és akit a szülei neki szántak. De nagyobb gond is van: a falujukat fenyegető vérfarkas megölte Valerie nővérét.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fo5Bk2F2JZugeZoc

Ki a rendező? A Piroska és a farkas-t Catherine Hardwicke gondolta újra, aki az első Alkonyat-filmet és a Dogtown urai-t is csinálta.

Kik a szereplők? Valerie-t Amanda Seyfried (Mamma Mia!) játssza, szerelme Shiloh Fernandez (Bosszú). Gary Oldman egy dörzsölt vérfarkasirtót alakít.

Kinek ajánljuk? Alkonyat-rajongóknak.

* * *

Chloe - A kísértés iskolája / Chloe - 2009

Miről szól? Catherine gyanítja, hogy a férjének szeretője van, ezért felbérel egy prostituáltat, hogy tesztelje a férfi hűségét. A trükk nem várt következményekhez vezet.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MwfbVgHj3B7ddL1D

Ki a rendező? A Nathalie című francia filmet Atom Egoyan remake-elte, aki legutóbb a nem túl ütős, nálunk be se mutatott Adoration-t rendezte.

Kik a szereplők? Chloét, a prostituáltat Amanda Seyfried alakítja, a feleség Julianne Moore, a férj Liam Neeson.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik egy fáradtan erotikus B filmtől is lázba jönnek.

* * *

Ketten a hullámban / Deux de la Vague - 2010

Miről szól? Francois Truffaut és Jean-Luc Godard barátságát, szakmai kapcsolatát, eltávolodását, és ezen keresztül a francia új hullám történetét meséli el a film.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=w3FwgQQJ2bWlWrHy

Ki a rendező? A vágóból lett rendezőnek, Emmanuel Laurent-nek ez az első filmje.

Kik a szereplők? Truffaut és Godard mellett kulcsszerepet játszik a történetben kettőjük közös kedvenc színésze, Jean-Pierre Léaud is.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik imádják az új hullámot, és azoknak is, akik most szeretnének megismerkedni vele.

* * *

Thor / Thor - 2011

Miről szól? A dacos istenséget, Thort az apja a Földre száműzi kihágásai miatt. A kalapácsos harcosnak azonban nincs nyugta a száműzetésben, mert az emberek kinézik maguk közül, és még egy, a saját világából érkező szörnyeteggel is meg kell küzdenie.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iqc6IEMN4Jtu558s

Ki a rendező? Az inkább színészként ismert, de azért rendszeresen rendező Kenneth Branagh (Sok hűhó semmiért, Mesterdetektív) csinálta a képregényfilmet.

Kik a szereplők? Thort Chris Hemsworth (Star Trek) játssza, aki a Földre érkezve Natalie Portmanbe és Stellan Skarsgardba boltik. Thor apját Anthony Hopkins alakítja, tesója pedig Tom Hiddleston, akit év végén Spielberg War Horse-ában láthatunk majd.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik betevő képregényfilmüktől nem várnak különösebb blikkfangokat.