Szabó Erikának még mindig tökéletes a teste - exkluzív fotók

Vágólapra másolva!
Tudják, mi a közös egy csipkés függönyben, egy fehér lepedőben, egy átázott ruhában, valamint egy fekete melltartóban? Mindössze ezek a dolgok fedik (persze külön-külön) Szabó Erika testét azon a fotósorozaton, amely az Üvegtigris 3 DVD-kiadásának legizgalmasabb attrakciója lesz. Az ötödik legvonzóbb magyar színésznő most többet mutat meg, mint eddig bármikor.
Vágólapra másolva!

A Szabó Erika-rajongók falán minden bizonnyal még ma is ott lógnak azok a fotók, amiket egy 2003-as FHM-ből vagdostak ki kedvencükről, amint fürdőruhában domborít 19 évesen. Hasonlóan merész új képekre két évet kellett várni, 2005-ben ismét az FHM vetkőztette le a Barátok közt Tildáját, de sajnos ezúttal is csak fürdőruháig jutottak, ami azért különösen fájó, mert világosan látszik, hogy a művésznőt tökéletes testtel ajándékozta meg a természet.

Érdekes módon a következő villantás nem egy férfimagazinban, hanem a Barátok közt-ben történt, ahol a kis Tilda egy szál bugyiban és melltartóban próbálja rosszalkodásra bírni a szerencsétlen Bruckmann Balázst, akinek az arcára van írva, hogy mennyire nehezére esik kimondania teljesen életidegen és béna szövegét, amely szerint szó sem lehet szexről, hiszen "sok a munka".

Szabó Erika 2009-ben hagyta ott az RTL Klub szappanoperáját, hogy komolyabb vizekre evezzen, tavaly szeptembertől a Színművészeti Egyetem hallgatója, ám a nagyérdemű számára sokkal fontosabb hír, hogy szerepet kapott az Üvegtigris 3-ban, amelyben ismét egy szál fehérneműben volt látható. Ezt a momentumot természetesen mi is alaposan körbejártuk, ám az Üvegtigris harmadik része szerencsére tartogat még meglepetéseket, ugyanis az április 1-jén megjelenő DVD- és Blu-ray-kiadás extrái között az audiokommentár, a kimaradt jelenetek és bakik mellett egy olyan képsorozat is helyet kapott, amely minden eddiginél többet mutat Szabó Erikából.

A sztori szerint a képsorozat a filmben alakított Niki nevű modell portfóliója, amit szerencsére olyan komolyan vettek, hogy Dobos Tamást (neves fotós és szemledíjas operatőr) kérték fel az elkészítésére. A végeredmény önmagáért beszél, bár ilyen alapanyagból nem nehéz dolgozni, mindössze egy fekete csipkefüggöny, egy vizes ruha, egy fehér lepedő, némi fehérnemű és egy ízlésesen kisminkelt Szabó Erika kell hozzá. Mi most négy fotót mutatunk meg ebből a sorozatból, de a DVD-n és a Blu-ray-en még tizenhat hasonló képet találhattok.

Szabó Erika Fotó: Dobos Tamás
Szabó Erika Fotó: Dobos Tamás
Szabó Erika Fotó: Dobos Tamás
Szabó Erika Fotó: Dobos Tamás