2010 a moziban: Legjobb pasik

Vágólapra másolva!
Ezennel megkezdjük évértékelő toplistáink közlését, mégpedig egy olyan iszonyatosan jelentős kategóriával, mint a jó pasiké! A szabályok évek óta változatlanok: az új húsokra koncentrálunk, tízet választottunk ki közülük, és nincs szexisségi sorrend, a szívdöglesztő pasikat ábécérendben közöljük.
Vágólapra másolva!

Michael Fassbender (Akvárium, A kilencedik légió, Éhség)

Forrás: [origo]

Nem tudjuk, tavaly hova tettük a szemünket, hogy Fassbender a Becstelen brigantyk-kal nem került fel a listánkra, de nincs veszve semmi: teljes szexisségében az idén bemutatott Akvárium-ban pompázik igazán az isteni testű német-ír színész.

* * *

Andrew Garfield (Doktor Parnassus és a képzelet birodalma, Social Network)

Forrás: [origo]

Cuki zsidós entellektüel-fej. Kell ehhez még bármit hozzáfűzni?

* * *

Jon Hamm (Tolvajok városa)

Forrás: [origo]

A Mad Men - Reklámőrültek zavarba ejtően sármos Don Drapere végre meghódítja a szélesvásznat is. A Tolvajok város-ában ugyan sajnos csak harmadhegedűs szerep jutott neki, de mi azért nem feledkeztünk meg róla.

* * *

Armie Hammer (Social Network)

Forrás: [origo]

A Social Network-ben csak úgy hemzsegtek a jó pasik, ráadásul Armie Hammer egyszerre kettőt is eljátszott! Az igazi Winklevoss ikrek se éppen csúnyák, de ha lehet, az őket alakító Hammer még jóképűbb.

* * *

Tom Hardy (Eredet)

Forrás: [origo]

Az Eredet leglazább szélhámosa, aki kicsit bokszolós ábrázatával együtt is elképesztően vonzó, és rajta állnak legjobban a gondosan vasalt férfiingek.

* * *

Aaron Johnson (Ha/ver)

Forrás: [origo]

Ennek a szempárnak még a huszonhárom évvel idősebb Sam Taylor-Wood sem tudott ellenállni. Minket is megbabonáz a kissrác.

* * *

Anthony Mackie (A bombák földjén)

Forrás: [origo]

Ha esetleg A bombák földjén főmacsója mellett (lásd lejjebb) nem figyeltél fel Mackie szépséges vonásaira, most ide süss!

* * *

Max Minghella (Agora, Social Network)

Forrás: [origo]

Az olaszos beütés és a brit visszafogottság gyönyörűen keveredik az ifjabb Minghellában, és ehhez még jön egy kis kínai anyai ágról. Legjobban egyszerre tüzes és szúrós tekintetét szeretjük.

* * *

Flavio Parenti (Szerelmes lettem)

Forrás: AFP

Sajnos csak ezt a béna képet találtuk róla, pedig Tilda Swinton filmbeli gyermeke sudárságával, átható kék szemével annyira szép, hogy bennünk rekedt a levegő, amikor megláttuk a vásznon.

* * *

Jeremy Renner (A bombák földjén, Tolvajok városa)

Forrás: [origo]

Mondtuk, hogy nincs sorrend, de ha az év legpasisabb pasiját kéne kiválasztani, nehezen szállna versenybe bárki ezzel az észbontó fickóval. Alig várjuk, hogy láthassuk a Mission: Impossible-ben is!

Olvasd el többi 2010-es toplistánkat is!