Szexuális problémákra még a Terminátor sem megoldás

Vágólapra másolva!
Negyedszer is visszatér a Terminátor, Che Guevaráról kiderül, hogy unalmas volt, a magyar férfiak szexuális problémái megoldhatatlanok, a Földet talán még megmenthetjük, a leszbikusoknak nincs kiút a moziban.
Vágólapra másolva!

Terminátor - Megváltás / Terminator Salvation - 2009

Miről szól? 2018-ban a John Connor vezette emberi ellenállás még mindig küzd a Skynet ellen. Közben feltűnik a színen egy kiborg, akit egy tizenöt évvel korábban kivégzett Marcus Wright nevű pasasból hoztak létre.

Ki a rendező? A Charlie angyalai-t és folytatását jegyző McG.

Kik a szereplők? John Connort Christian Bale formálja meg, Marcus Wrightot Sam Worthington játssza, akit még nem sok mindenben láthattunk (Cigánykerék), de hamarosan mindenben benne lesz (Avatar, The Debt, Clash of the Titans). Connor apját, Kyle Reese-t Anton Yelchin (Star Trek) alakítja, Connor felesége Bryce Dallas Howard (Lány a vízben).

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretik a jól megcsinált nagyszabású posztapokaliptikus akciófilmeket, és szívesen otthon hagyják az agyukat, amikor moziba indulnak.

Mit mondunk még a filmről? Csupa rosszat mondanak a Terminátor 4-ről, de mi kellemesen csalódtunk. Szpojlermentes kritikánkban szó esik az egysnittes csodákról, Sam Worthington karizmájáról, a Guns N' Roses mulandóságáról, a poszt-apokaliptikus házastársi kapcsolatokról, a dűhítő csavarokról és persze csőhajlító Kurtág Györgyről is. Olvasd el kritikánkat!